חלום מזעזע שחלמתי

Pierre Bonnard

New member
חלום מזעזע שחלמתי

לא ישנתי שבוע בגללו אז ככה ... אני יושן לי ... מנסה להרדם (אין לי מושג מתי מתחיל החלום ... אני בכלל לא בטוח שזה חלום) בוהה בשעון מעורר שליד המיטה שלי, כשלפתע אני מרגיש שאני נמחץ על המיטה ...בכל הכוח .. ואני לא מצליח להתנגד לזה ...(חשבתי שזה חלום .. ואפילו רציתי לצבוט את עצמי .. אבל לא יכולתי) אני מנסה להסתכל למעלה .. לראות מה מוחץ אותי ... ואני לא מצליח לסובב את הראש ... ואז גם נסגרו לי העיניים .. ואני לא מצליח לפתוח אותן .. אז אני צועק להורים שלי .. ולא יוצא לי קול ... עד שהשתחררתי .. אבל עדיין העיניים היו לי סגורות .. ואז רצתי לחדר של ההורים שלי שאינ נתקע בכל הקירות ונפול כל שניה ... ואז התעוררתי במיטה .. כשאני מסתכל על השעון .. הלכתי לשטוף פנים .. ולא הצלחתי לישון שבוע שלם ... תודה מראש גלעד

אזור הדימדומים.

היי גלעד, ברוך הבא לפורום! המקום בו היית בחלומך הוא ``אזור הדימדומים``. כלומר:נים לא נים, נתקעת בין חלום למציאות. המוח קלט את חווית החלום ובאותה עת גם את המציאות. בדח``כ החוויה הזאת מפחידה. בגלל זה, כשאנחנו חולמים מוחנו מתנתק לגמרי מהמציאות בשביל שלא נזדעזע... מצד אחד הגוף שלך שקע בתרדמה ומצד שני המוח הבין שעובר עליו תהליך של חלימה, הקונפליקט הזה עורר בך לחץ, בגלל עוצמת החוויה הלא מוכרת. אני מכיר את החוויה הזאת באופן אישי. אצלי החלום התפתח וראיתי איך חפצים בחדר שלי מקבלים רוח חיים, מתעוותים ומתחילים לטייל בחדר. ואת כל זה אני קולט כשחצי ממני נמצא במציאות...אכן סיוט.............. עד שהצלחתי להתעורר, ונשארתי משותק במיטתי מעוצמת החוויה. גם לי לקח שבוע בערך עד שחזרתי לעצמי ולבטחון שהרגשתי בחדרי לפני החוויה המוזרה הזאת. בד``כ זה קורה בתקופות שהמודעות העצמית שלנו גבוהה במיוחד. חלומות פז, רואה בכוכבים.

תודה

אוקיי, אז זה אני ... רק בכינוי הקבוע שלי. פורום נחמד ... אתם תשמעו ממני עוד הרבה, אני ידוע בתור אחד שחולם שטויות :) כלומר, חלומות מצחיקים מאוד .. בלי קשר ..

למעלה