חלום מוזר

MindMaster

New member
חלום מוזר

אני רוצה לשתף אותכם בחלום מוזר שקרה לי. יום לאחר שקראתי באתר כלשהו על שיטת החלומות הצלולים של בדיקות המציאות, היה בלילה חלום מוזר ביותר. חלמתי שאני נמצא בחדר כלשהו בבית (חדר המחשב, אם זה נורא חשוב לכם..), ועשיתי בדיקת מציאות בחלום, והגעתי למסקנה שאני חולם! אז לאחר שגיליתי שאני חולם, התחלתי לעשות כל מיני דברים שרציתי לעשות בחלום צלול, כמו לעוף וכו´.. אבל משהו מאד מוזר קרה! כל החלום הזה התרחש לא מנקודת המבט שלי, אלא שמה שקרה זה שבעצם כאילו הסתכלתי בצד וראיתי את מה שקורה ולא ממש שלטתי בחלום. אבל ראיתי את עצמי עושה את כל הדברים שהייתי עושה אם הייתי בחלום צלול!! אבל בעצם אני רק הסתכלתי מהצד, ולא ממש עשיתי את הדברים הללו. יש לכם מושג למה זה קרה? M.M.

wee man

New member
דעתי:

בהתחלה הייתי בטוח יש להגיד מזל טוב על החצלול, ואז אמרת שהסתכלת על עצמך עושה את הדברים האלו, אז זה יכול להיות שני דברים: אחד, אתה חלמת שהיה לך חצלול אך לא שלטת במה שעשית (מה שראית את עצמך עושה), ואז אני לא חושב שזה חצלול או, שהיה לך חצלול אבל ממבט שלישי, במקרה כזה אתה צריך פשוט לרוץ פנימה לתוך החלום עד שגם אתה בחלום.... אז אתה תגיד, מה לפי דעתך זה היה אחרי ההסבר? מזל טוב בכל אופן אם זה כן היה חצלול ואם לא, זאת התקדמות מאוד יפה... מאחל לך כל טוב, ינון

MindMaster

New member
תודה, אבל...

לצערי לא נראה לי שזה היה חצלול... נראה שאני פשוט חלמתי שאני חולם חלום צלול. אולי זה אומר שבקרוב יהיה לי כזה? מן "קדם חצלול" כזה? :) אני מקווה מאד... M.M.

wee man

New member
נראה לי התקדמות טובה

כל עוד עשית בדיקת מציאות בחלום זה כבר התקדמות טובה... "קדם חצלול", לא הייתי קורא לזה ככה אבל הרעיון נחמד, פשוט התקדמת ואני חושב שעם תתמיד עם דביקות מציאות יהיה לך חצלול בקרוב מאוד...

MindMaster

New member
אני מאד מקווה..

תראה, מה אני יכול להגיד לך, אני מקווה מאד שאתה צודק... :) M.M.

למעלה