חלום מוזר....

חלום מוזר....

לפני כמה ימים חלמתי חלום נורא מוזר..וגם נורא במיוחד................. אני הייתי על מטוס.....ואז פתאום אני רואה שמשהו גונב את המכונית של אבא שלי....אז אני אומרת לטיס לתת לי לרד..ואני רצה למכונית של אבא שלי ומנסה לעצור את הגנבים.........ואז פתואם אני שומעת משהו מתעסק עם אקדח....והוא מכובן עלי....אז אני זזה מהמכונית.....(ואני לא מזהה את הבן אדם גם ברגע זה אני לא מזהה אותו).....ואז הוא אומר לי ...אני נותן לך אפשרות להציל את עצמך....ואז הוא זורק אלי אקדח ואומר לי בואי נעשה דו קרב כמו בסרטים.....ואז אני זורקת לו את האקדח שלו בחזרה...וכשהוא מתקופף להרים אותו...ואני בורחת....ואז כשאני הייתי עם הגב אליו.....אז הוא ירה בי......ואני בחלום שלי ראיתי את הדם מתפתף..... עם משהו מבין בחלומות...... או סתם בא לו לעזור לי לפענח אותו....מוזמן..... או יותר נכון זאת מצווה....=0) תודה עדן

עזבי לפענח חלומות!!!

מה זה בכלל חלום?!?!? חלום זה מצב שונה של תפישה. כלומר, כמו שעכשיו את רואה מסך מחשב, בחלום את תראי משהו אחר. אבל זאת עדיין תפישה!!! ועל תפישה, צריך לקחת אחריות, צריך להבין אותה, צריך לפעול בהקשר שלה לפעמים - וכדאי ליהנות ממנה וללמוד ממנה. את מוזמנת להציץ לתוך השרשור "דרושים חולמים למשרה חלקית" ולהתחיל ללמוד על חלומות צלולים. בנוסף, את מוזמנת להמשיך לבקר בפורום חלומות צלולים (נדמה לי שראיתי אותך שם) וללמוד את הנושא. בסוף היכנסי לשרשור העדכני ביותר על חלומות בפורום זה (הכותרת שלו תהיה "דרושים חולמים למשרה חלקית" עם מספר כלשהו, נניח 5 או 6) - וכולנו כאן נעזור לך כמיטב יכולתנו ואהבתנו!!! שלך בן

אולי

אבל זה עדיין מוזר כי בתת מודע שלי אני רציתי כנירא שירו בי....או משהו כזה......ואני לא מבינה למה אני רוצה שזה יקרה......אני לא רוצה שמשהו יגיד לי זה קרה בגלל שלא עשית ככה וככה...אני רוצה שפשוט יעזרו לי להבין את החלום...

שלוש שאלות שלך לעצמך:

1. במה את לא בסדר? 2. מה התגובה שהיית רוצה שתצא ממך, אחרי שהיית מקבלת את התשובה האידיאלית לשאלה ששאלך? 3. מדוע את חושבת שלחלומך יש יותר משמעות מאשר לכל דבר שאת עושה או חושבת? השיבי בכנות על שלוש השאלות האלה לעצמך - ותגידי לי מה הרגשת. אבל את חייבת להשיב בכנות!!!

למעלה