חלום מוזר...

ליטן א

New member
חלום מוזר...

עכשיו התעוררתי משנת הצהריים שלי (הייתי די עייף..) וחלמתי חלום מוזר, שהנושא שלו היה מורכב ממספר נושאים/חלומות.... אני נמצא מחוץ למבנה כלשהו, ומדבר עם חבר שלי על מקרה שקרה לו, ופתאום אני רואה את אותו מקרה שהוא מספר עליו. הוא ועוד מישהו נפלו אחרי שרבו (את האיש השני אני לא מכיר, וגם בחלום ידעתי שאני לא מכיר אותו) על ראש בניין. נדמה לי, ואני לא זוכר עכשיו, ששניהם נפלו מהקומה השביעית, אבל הבניין היה יותר גבוה (אז איך הם נפלו מראש הבניין???). אגב, הם לא מתו או משהו מהנפילה, אבל נפגעו (לא ראיתי את הפגיעות הגופניות שלהם בחלום). בסיטואציה השניה בה אני נמצא, אני משחק טניס לבד (נגד אף אחד. סתם חובט בכדורים) - בתוך אולם הספורט של ביה"ס שלי. בקצה השני של האולם אני רואה 2 אנשים מדברים, ובכלל לא מתייחסים אליי (הם יושבים בעמדת הקהל, למעלה). אחד מהם מסתכל עליי פתאום, אבל לא עושה כלום.. אח"כ, אני מפסיק לשחק בטניס ומתחיל לשחק כדורגל עם כדור כדורסל (זה לא שעברתי סיטואציה בחלום, אלא אני ממש עוזב את המחבט וכן הלאה), אני מתחיל ככה "לרקוד" עם הכדור (מישהו ראה פעם את בניון או את נימני? אז ככה..), לבעוט בו וכן הלאה... אני בועט בכדור לעבר דלת פתוחה כלשהי, והוא חוזר בצורה ישרה מהקיר שם, שוב דרך המעבר של הדלת... משום מה הייתי בטוח (בחלום) שיש שם אולם כניסה כלשהו, ושאנשים יושבים שם (במציאות, אגב, יש שם מזדרון שמוביל לכיוון המדרגות ולכיוון חדרי ההלבשה) ואותם אנשים, שאני לא פוגע בהם בעזרת הכדור סתם תוהים מה זה הכדור הזה... אח"כ יש חלק שאני לא זוכר (זה כאילו המשך של החלום), ונדמה לי שם שבחלק הזה אני מדבר עם מישהו והוא מספר לי ש(ואת זה אני כבר כן זוכר) שמישהי (שכנה שלי. ידידה טובה) נפלה מאותו אולם ספורט, תוך כדי ביצוע "קליפ" של שיר (המציאו ריקוד או משהו לשיר, שנחזור אליו יותר מאוחר) והיא עמדה על איזה מכשיר כלשהו ושרה את זה, כשהייתה לה מסיכה מאוד מוזרה (בצבע אדום, והמסיכה לא הייתה של פרצוף, אלא של משהו לא מוגדר כזה, שבאמצעו היה עיגול שחור מוזר). המכשיר הזה שהיא (ועוד כמה אנשים) עמדה עליו היה דבר מסתובב כזה (למרות שבמהלך הביצוע של השיר היא לא זזה מהמקום, כשאחרים כן הסתובבו עם המכשיר הזה). מתישהו, כשהיא התחילה להסתובב גם (או שהיא ביצעה תנועת הישענות כאילו על אוויר ונפלה, או שניהם... אני לא ממש זוכר). בכל מקרה, היא נפלה באולם הספורט הזה - לתוך בור (כאילו שהם ביצעו את השיר הזה, כשחצי מטר מהמכשיר הזה שהם עמדו עליו היה בור עמוק-עמוק, כאילו בלי המשך לריצפה... ואליו היא נפלה). שוב פעם, היא לא מתה שם, אבל היא נפגעה, ושוב לא הצלחתי לראות את הפגיעות שלה... לגבי השיר, אני לא בטוח, אבל נדמה לי שזה היה it´s a creazy world, ואין לי מושג מי המבצעת.. בכל מקרה, התעוררתי כשהשיר הזה היה תקוע לי בראש, וכאילו הוא בא לי מהחלום עצמו... עוד הערות לסיום: אני תיכננתי להתעורר ב 15:30 בערך, אבל משום מה התעוררתי ב 16:00, ואני זוכר שחלק מסויים מהזמן הייתי ער, אחרי שהפסקתי את השעון המעורר.. אז יכול להיות, ולא בטוח בכלל (זאת השערה שלי), שאת כל החלק הראשון (עם הנפילה וכדומה) אני חשבתי לי בזמן שאני ער, ואז חזרתי לחלום, וחלמתי פתאום על הטניס וכל זה, ומשם הגיע החלק של השכנה שלי (בגיל שלי, 16) - בגלל המחשבה שלי על זה בהיותי ער... אבל אני לא ממש זוכר שחשבתי על כל החלק הראשון, אז עדיין יכול להיות מאוד שזה היה חלק מהחלום..... תודה מראש!!! ליטן ואגב, גם אם אתם לא יודעים לפרש לי את החלום, תוכלו עדיין לתת לי תגובה שבה אתם אומרים לי שאתם לא יודעים, בשביל שאני לא אשאר במתח לגבי התשובות שלכם?? תודה!!

האמת?? גם לי יש לא פעם חלומות מוזרי

פעם חלמתי שאני נוסע באוטובוס ורונלד קומאן היה הנהג(זה קרה כשויטסה ארנהיים שיחקה נגד הצפרדעים...) ושגם הרמן היה באוטובוס והוא גר ברוממה חיפה(בעוד שלמעשה הוא גר בקיבוץ בכלל..)

ליטן א

New member
אתם יכולים לענות??? בבקשה...

גם אם אין לכם שמץ של מושג על מה החלום, עדיין תכתבו... אני במתח
תודה רבה רבה רבה מראש
ליטן

בקשר לסיטואציה השנייה

נראה שאתה מתנסה התנסות חיובית בכמה דברים שונים, אבל עדיין לא מצאת את מה שאתה באמת רוצה.

למעלה