חלום מוזר....

leofur

New member
חלום מוזר....

היה לי את החלום הכי מוזר שהיה לי איי פעם.... לא זוכר בדיוק מה היה שם, אבל העיקר של החלום זה שליברמן חוטף כמה חברים שלי, כאילו בחלום הם היו חברים שלי, סתם אנשים דימיוניים. ואז הוא רוצה כופר, ואני עם עוד כמה חברים, אנחנו עושים פעולה כזאת בששביל הציל אותם... אני מצחיל לפחד שאני צריך איחשפוז או משהו

Sheep From Hell

New member
Don't worry! be happy...

מצבך עדיין טוב... ברגע שתתחיל לחלום שאתה גוזר אנשים למוות אז תדע שהגיע הזמן לדאוג...
אולי אתה פשוט נורא רצית להשתתף בסרט פעולה והמוח שלך החליט לצ'פר אותך..חח

s h u r i k

New member
גם לי יש את החלומות הכי מוזרים

חלמתי פעם אחת שרכזת שיכבה שלי באה אליי הביתה, ניכנסת אליי לחדר ואומרת לי: "סשה, קיבלתי תלונה שאתה ועוד אחת היתחרמנתם באוטובוס בטיול השנתי...." אני בשוק, אמרתי למורה "לא חירמנתי אותה, כולה חיבקתי אותה כי היא ידידה טובה שלי".... המורה מיסתכלת עלי ואומרת לי " שתידע לך שזה גם ניחשב בתור חירמון, ועשיתה טראומה להרבה תלמידים"... אני בשוק, אני בהלם אני המומה... טוב אמרתי לה אני יותר לא יגע בה... המורה אמרה לי שהיא סולחת לי
.... ואז היא אומרת לי טוב, אני רוצה שתיסתכל בעבודת השורשים הזאת, היא נותנת לי עבודת שורשים שחורה וכתוב שם את השם של אויבי בנפש, אנחנו כל כך הרבה פעמים רבנו מכות ביניינו שהאנתיפדה לעומתינו ניראת כמו מישחק ילדים! קיצר אני מיסתכל בעבודה, ולמרבה הפלא, אני רואה תמונה של סבא שלי ז"ל... ואז אני קולט, פאק אני ואותו אחד קרובי מישפחה... זה לא יכול להיות ואז היתעוררתי!! זה היה ממש מוזר!!

חחחחח... גם לי המון חלומות מוזרים

רובם סיוטים.. יש לי חלום חוזר שאני כלואה באיזה בית משוגעים\בית סוהר כזה ולכל אחד יש ת משלו שהוא נורא קטן אז צריך לשכב על הבטן ואי אפשר לצאת כי יש סורגים מלייזר, ויש לנו ממש קצת הפסקות וכולם רוצים לברוח. בקיצר, יום אחד משהו מנסה לברוח אז הוא מנתק את החשמל והסורגים נכבים. אני מגלה את זה ואז כולנו מתחילים לרוץ דרך שדה קוצים (שלא ברור איך בדיוק יש שם שדה..) אני מגיעה לאיזה גדר תיל ומנסה לטפס מעליה, אבל אני בלי נעליים (כי בבית משוגעים אין נעליים...) וזה כואב לי ואז אני מתעוררת....

vk3

New member
וואי חלומות כאלה חובה לפענח...

יש להם משמעות עמוקה ביותר והם יכולים להקל על חייך רבות

AeroSlash

New member
חחחחח...

לפחות לא חלמת שהתחתנת עם החברה הטובה שלך... [לא אני חלמתי את החלום]

L e s t a t

New member
חכה, תשמע מה אני חולם בלילה

לפעמים אני חולם חלומות "נורמליים" כמו שבן דוד שלי הופך לעכבר ונצמד לי לרגל ואני פתאום מוצא את עצמי כתלמיד תיכון שהולך מכות עם אנשים שאני בכלל לא מכיר ומתווכח איתם אחרי זה לגבי השנים בהן הייתה תקופת הקרטיקון ועל תקופה אחרת שהם טוענים שהתרחשה אחרי זה. אחרי זה מגיע אליי הרמטכ"ל - שנראה כמו איזה סחבק ממשוקף עם דיבור מוזר (מעין שילוב בין יצחק רבין, טל פרידמן וחבר מהטירונות) ולא כמו הרמטכ"ל נוכחי - וטופח לי ולעוד כמה על השכם (כשאנחנו עומדים מתוחים בהקשב משום מה) ומספר לכולם בקולי קולות כמה שהוא היה גאה בפוטנציאל שלנו (?!), כאן אני רוצה לציין ש"כולם" זה מלא חיילים שמשום מה מתקלחים בלחץ במכונות כביסה צהובות
בד"כ כאן אני מתחיל לחלום שאני רץ על שבילים בקיבוץ שלי, לא ידוע ממה אני בורח אבל אני חולף על פני כל מני דמויות (חלקן אני מכיר, אחרות מוכרות לי והשאר זרות והזויות לחלוטין) כשהעיניים שלי מתגלגלות והופכות לעיניים של זיקית. זה דוגמא של מה בד"כ עובר לי במוח כשאני ישן. אם חלומות הם אינדיקציה בקריטריונים של טירוף, אז נראה לי שלא בך היו בוחרים לאשפוז.

Angel lips

New member
אני יכולה לבדוק אם יש מקומות פנויים

במזרה.. לפחות ללילות

למעלה