חלום מוזר

חלום מוזר ../images/Emo6.gif

חלמתי בלילה שאני ואחותי (תמיד טוב לדעת שיש לי אחות) הולכות לבנק ואז גם אני רואה בבנק את ארז , וממש התביישתי (האמת חלמתי שנכנסתי מתחת לשולחן כדי שלא יראה אותי) ואז חברה שלי באה ונתקעה בדלת הכניסה לחנות ואחרי זה היא צועקת: "אלינור!!!!!" והיא משכה אותי החוצה כי היא לא רצתה שארז יראה אותה שם ואז היא הלכה ואני נשארתי שם כי רציתי לדבר עם ארז . אחרי זה באה חברה אחרת שלי והיא נשארה איתי כדי לדבר עם ארז ואחרי זה חלמתי שפתאום כולם הלכו ואז אני והיא רואות את התפאורה של התוכנית החדשה של ארז ואז אנחנו פשוט לוקחות אותה הביתה (טוב מה לעשות אני רומניה וזה נכנס לי אפילו לחלומות) . פעם מישהו חלם כאן על ארז , אורנה או על משהו שקשור בהם (אם כן אז תכתבו את החלום)?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חלמתי פעם שרק בישראל חזר במסגרת "טלעד"
. ניר.

רוצה לשמוע חלום יותר מצחיק ../images/Emo6.gif

רוצה לשמוע משהו יותר מצחיק ... אני התחלתי להעריץ את אורנה דרך חלום , והוא: חלמתי שאני הולכת להיכל התרבות באשקלון ואני וגשת אותה אחרי הופעה (ואני יושבת בשורה ראשונה בהופעה) ואחרי זה חלמית שאני מחכה לה אחרי ההופעה ואני נותנת לה מכתב וחלמתי כל מילה שתהיה במכתב . ואחרי שקמתי כתבתי את המכתב מילה במילה מהחלום . ואז התקשרתי להיכל התרבות באשקלון ומה מסתבר , שמתוכננת הצגה של רווקים רווקות בתאריך : 19.9 אבל כל הכרטיסים נמכרו כבר אז לא היו לי כרטיסים . ומה שקרה בסוף זה שביום ההופעה נחשו מה? התפנו 2 מקומות בשורה ראשונה . אז הלכתי לאורנה עם המכתב ונתתי לה אותו וזה היה אפילו יותר טוב מבחלום ...

alinali

New member
../images/Emo8.gif את והחלומות המוזרים שלך!

היו לי מלא חלומות..וחלקם טיפשיים מאוד..חלמתי שהלכתי לקניון עם חברים כדי לקנות מגפיים ב10 שקלים ואז אורנה חיברה איזה פזל ואז בא פתאום איזה קיר גדול ונפל על הקניון והרס אותו..הכל היה הריסות..אני רצתי ישר לכיוון המעליות כדי לרדת למטה {מה ההיגיון פה?!} וראיתי שם את אורנה בוכה ואומרת שהיא מפחדת..וחיפשנו את היציאה ואז פתאום הגענו לאיזה מקום אחר ודיברנו ושאלתי אותה אם היא רוצה משהו והיא אמרה שהיא רוצה נעלי בית. ואמרה לי לעלות לקומה 22 בבניין לידנו ולקחת מהדירה שלה נעלי בית..עליתי והיה שם עובד זר-סיני או תאילנדי ואמר לי שכל הדירה נהרסה ונשארו רק נעלי הבית..הבאתי לה אותן והמשכנו ללכת.. עוד חלום מוזר..מן חלום נבואתי כזה..פגשתי את אורנה איפשהו ליד הקניון הגדול והיא אכלה סוכריות כחולות שאני רציתי לקנות..אבל היא קנתה את כל הסוכריות שהיו בחנות..אז שאלתי אותה מה היא עושה מחר..והיא אמרה שמחר יש משחק כדורגל של איזה שתי קבוצות ושאלתי אותה איזה קבוצות והיא אמרה לי את השם ושאלתי אותה מי ינצח והיא אמרה לי מי וכמה כמה..ואז יום אחרי זה באמת היה משחק..ושאלתי את החברה שלי אחרי זה מי ניצח ומי שיחק..ותאמינו או לא..אבל הקבוצות שהיא אמרה בחלום שיחקו והקבוצה שהיא אמרה לי שתזכה באמת זכתה!! זה כ"כ הדהים אותי..חח..חלום מגניב שכזה! :) אלינור..שלחתי לך מייל..מזמן לא דיברתי איתך..צרי קשר.. :)

BarB3

New member
אני נוהגת

לחלום על טל פרידמן...אם זה קשור לאורנה בנאי חחחחחחחח

למעלה