חלום מוזר

חלום מוזר ../images/Emo1.gif

טוף, אז אני יודע שזה לא פורום חלומות, אבל לפני יומיים, במקום לחלום על זה שהחתולה שלי/חתולים של אחותי מתים (היסטריה משפחתית), חלמתי דווקא על הבחור שאני אוהב. ואולי בכל זאת, יש לכם איזשהו רעיון: אז ככה, באותו החלום, בא הבחור שאני אוהב ולוקח אותי לים. באמת, מה אכפת לי ללכת איתו לים? אז אנחנו הולכים, ויש לים כניסה (!) כמו לבריכה, ושמה אומרים לנו שיעלה לנו 30 שקל להיכנס. הבחור שאני אוהב אומר לי שאם הוא היה יודע שזה יעלה ככה, לא היינו הולכים לשם מלכתחילה. מפה לשם אנחנו נכנסים לאיזושהי כיתה (נכון, מוזר, כיתה) ריקה, ומחליפים שם בגדים, כי אנחנו הולכים לים, דא. אז אני שאין לי בגד ים בחלום, שם מכנסי ספורט כחולים קצרים במקום המכנסיים שלי, והוא משום מה נשאר עם חולצה ומגבת. אחר כך רק עם המגבת. אחר כך לצערי התעוררתי. נו. יש לכם רעיון? הדבר היחידי שאני מצליח לקשר לחלום הזה זה את אותם 30 השקלים, שקיבלתי קנס במשפט בצבא באותו היום. זהו. חוצמזה, שיהיה לכם חג שמח שמח חג (ר.סומסום).

MARMELAD

New member
פירוש החלום:

אתה צריך, דחוף, סקס....... לגבי פירושי חלומות, האמת שפעם קצת התעניינתי בתחום הזה אבל היום אני כבר לא ממש זוכר שום דבר. כבר אמרת בעצמך שהבחור שאתה הולך איתו לים הוא הבחור שאתה אוהב. העובדה שהוא לובש מגבת וחולצה יכולה להצביע על זה שהוא לא מעוניין בך אבל עושה רושם שהוא מתרכך לאט לאט (כי הוא מוריד את החולצה באיזהשהוא שלב, והמגבת זה תבנית קלאסית של סקס - כשהוא יוריד את המגבת הוא יהיה בלי כלום - היא למעשה ההגנה האחרונה שלו) אתה לעומת זאת לובש מכנסיים קצרות - שלא מסתירות את רוב הגוף שלך - מה שאומר שיכול להיות שאתה חשוף אליו כמעט לחלוטין - כלומר - הוא יודע שאתה אוהב אותו, הוא יודע עלייך כל מיני סודות, ובגלל זה אין לך צורך "להתכסות" בעוד בגדים. כיתות בד"כ מסמלות השכלה (הפתעה) יכול להיות שזה אומר שאתה צריך ללמוד משהו מהחלום הזה - רק שאני לא יכול ממש להגיד לך מה
שמתי לב למשהו אחר דווקא - אתה אומר שהוא מציע לך לבוא איתו לים ואתה מסכים. אח"כ הוא אומר שאם הוא היה יודע שזה עולה כסף לא הייתם הולכים לשם. בקיצור, מה שאני מנסה לאמר זה שהוא זה שמקבל את כל ההחלטות (אם הוא היה יודע אז אתם לא הייתם הולכים לשם). בקיצור, ובצורה מאוד חובבנית מצדי - ואני אסייג את עצמי שוב - מאוד חובבנית מצדי - החלום הזה יכול להצביע על איזושהיא התקדמות בזוגיות שלכם - ומצד שני על כך שאתה נוטה יותר מדי לבטל את עצמך בשביל להשיג את הבחור הזה. קח בחשבון (עוד הסתייגות
) שאני לא פותר חלומות מיומן - אבל הנה לך משהו קטן לחשוב עליו.

Kingomri

New member
I HAVE A DREAM

יש חלומות מוזרים לפעמים, אבל הלילה היה המוזר מכ-ו-ל-ם... פריימריז... מפלגת העבודה... אימא שלי ואני מריצים בעירנו הקטנה את הקמפיינים אחד מול השניה. המועמדים לשלטון: אלי בן מנחם ופרופסור יולי תמיר. אין לי מושג למה. אין לי מושג איך, אבל בליל הנצחון יולי ואני חוגגים במיטת אפיריון ירוקה... מזעזע....

skeep

New member
כשאני חלמתי עלי יחד עם הגנרל

מושארף מפקיסטן, החלום התקבל באדישות כללית. למה?

אלי פלס

New member
זו לא הייתה אדישות...

זה היה זעזוע!!!
(אגב, בהודעה שכתבתי (תחת הכותרת "רגע לפני שיוציאו אותי להורג), התייחסתי גם אליך. לידיעתך)

הרגע עבר...

ואתה עדיין מבטא את דעותיך בפורום גאווה... תוקם ועדת חקירה לאלתר!

אלי פלס

New member
קמה?

אני מודה ומתוודה, יש לי בעיה. אני מבטא את הדיעות שלי ובדרך כלל אפילו מצליח להתנסח בצורה ברורה ואף לוגית...

שעשועון לקוראינו הצעירים

בין השורות מסתתרת ירידה על אלאדין. האם תוכלו לזהות אותה? צבעו את הירידה בצבע וורוד מזעזע ושילחו למערכת. בין הפותרים נכונה תוגרל השתתפות בסמינר בהנחיית אלי.

למעלה