meytallica
New member
חלום מוזר שחלמתי...
אוקיי, קודם כל שלום לכם. חברה טובה שלי המליצה לי על הפורום אחרי שסיפרתי לה על חלום מוזר וטיפה מפחיד שחלמתי... ואמרה שאולי תוכלו לעזור לי להבין אותו
טוב אז הנה הרקע לסיפור: עידן הוא ילד מהכיתה שלי, בערך ידיד. אנחנו מדברים על הכל, ובאמת- הכל (!) באייסיקיו, אבל בכיתה בקושי אומרים שלום אחד לשני. טל הוא החבר שלי שאני אוהבת מאוד והוא הילד הכי מקסים בעולם, לומד בכיתה המקבילה. ספיר היא ילדה די כוחנית מהכיתה שלי... אבל אין לנו כל קשר! ושיר היא ילדה שהייתה חברה די טובה שלי אבל רבנו מזמן ואנחנו כבר כמה חודשים לא בקשר בכלל, גם היא מהכיתה שלי. לי וחן- בנות מהכיתה שלי, כמו ספיר אבל קיימת עוינות ביננו. עכשיו- היה לי חבר לפני חצי שנה, החבר הראשון שלי, וכל הזמן ריכלו עלינו, וסיכסכו ביננו, והפיצו עלי שמועות. השמועות הוחרפו אחרי שנפרדנו ובסוף נהייתי ``השרמוטה של השיכבה``. הכל עבר עכשיו והמצב טוב מתמיד, אבל מרגע שהתחלתי את הקשר המדהים שלי עם טל אני מפחדת שזה יחזור על עצמו, שיפרידו ביננו... עכשיו אני כבר יודעת שזה לא יקרה כי אני באמת חושבת שהוא אוהב אותי ואני אותו. אוקיי והנה החלום! אני לא ממש זוכרת איך זה התחיל אבל בשלב מסויים הייתי בכיתה (אני יושבת ליד עידן) ודיברנו. איכשהו אנחנו זוג (!!!), וכתבתי לו פתק שאני אוהבת אותו או משהו כזה... ואז ספיר באה ולקחה את הפתק וקראה. אז לקחתי לה אותו וזרקתי לפח. היא הוציאה אותו ושוב קראה. וכך חוזר חלילה עוד פעמיים, ואחר כך שוב- רק שהפעם קרעתי את הפתק לגזרים. ספיר שוב הלכה לפח ולקחה את הקרעים שהפכו לפתק שלם והתחילה לצעוק עלי כל מני דברים שאני לא זוכרת ובשלב מסוים היא אמרה משהו בקשר לטל... אני חושבת שהיא אמרה שלא מגיע לי מישהו כמוהו ושהיא לא תנוח עד שהיא לא תפריד ביננו, ושהיא תעשה הכל בשביל לסכסך ביננו. היא יצאה מהכיתה אחרי נאום חוצב להבות שכזה על זה שהיא תפריד ביני ובין טל (ובחלום אני עם עידן!) ונשארנו שנינו- אני ועידן- לבד בכיתה. אז הוא אסף את הדברים מהשולחן ואמר כל מני דברים... אני לא זוכרת את הכל אבל הוא אמר משהו על זה שספיר צודקת ושהקשר ביננו נגמר. הוא הלך ונשארתי לבד. אספתי גם אני את הדברים והלכתי החוצה. פתאום הבי``ס השתנה והפך להיות הבי``ס היסודי שלי, רק עם מעלית. עמדתי וחיכיתי למעלית ונורא בכיתי, רציתי להתקשר לטל מהפלאפון שלי ואז באה חברה טובה שלי והתחלתי לחבק אותה ולבכות על כל מה שקרה, וחברה אחרת שלי אמרה לי: מיטלוש אל תבכי... (כשהתעוררתי הפנים שלי היו שטופי דמעות ככה שממש בכיתי מתוך שינה). נכנסנו למעלית ואז לי וחן נכנסו והתחילו גם כן לחזור על מה שספיר אמרה על זה שהן יסכסכו ביני ובין טל, וכמה שלא אוהבים אותי... התחלתי לריב עם לי וזה כמעט נגרר למכות אבל אז המעלית עצרה ויצאנו החוצה, פתאום לי וחן ושתי החברות שלי (ששתקו כל הזמן כשהיינו במעלית) נעלמו כלא היו. התקדמתי לכיוון השער והיה שם את השוער הכי חמור בארץ, הוא כמו סבא שלי וזה השוער האמיתי מהבי``ס היסודי שלי. אנחנו מממש כמו סבא ונכדה. אז רציתי פשוט לברוח מהבי``ס והתחלתי ללכת ואז לי וחן הופיעו כאילו משום מקום וחן צעקה עלי כל מני דברים באותה רוח... אז צעקתי בשמו של השומר כמה פעמים וחן חיקתה אותי (בצורה ממש ממש מגעילה) אז העפתי לה סטירה (החלק היחיד הטוב בחלום הזה
ורצתי החוצה, ברחתי. אני הולכת ובידיים רועדות מנסה להוציא את הפלאפון מהתיק ולהתקשר לטל, ופתאום אני שומעת את שיר ברקע מדברת עם מישהו... רציתי להיעלם ובצורה ממש ממש מוזרה הרחוב הפך פתאום לחדר של בית מלון (חלמתי את זה כשהייתי בסופשבוע עם המשפחה) ושיר עמדה עם המישהו הזה שהיא דיברה איתו והתחילה לספר לי שהיא בהיריון והיא עפה על הקירות וכל מני דברים ממש מוזרים שאני לא זוכרת מה הם היו בדיוק... אבל זה היה ממש מוזר וממש מפחיד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זהו... אני חושבת שבנקודה הזאת בערך התעוררתי... מה אתם אומרים???
אוקיי, קודם כל שלום לכם. חברה טובה שלי המליצה לי על הפורום אחרי שסיפרתי לה על חלום מוזר וטיפה מפחיד שחלמתי... ואמרה שאולי תוכלו לעזור לי להבין אותו