חלום מוזר מוזר

חלום מוזר מוזר

סוף סוף חלמתי על לידור חיים אבל אני מפחדת מהחלום המוזר. הילד שלי נפטר בן 7 ממחלת הסרטן.ומאז אני באבל כבד,התעוררתי ב5.30 לפנות בוקר מהחלום המוזר וכולי שמחה או תחושת פחד,הרגשה מוזרה לא יודעת להסביר. והנה החלום:זה קרה באחד הרחובות לא בארץ נראה לי באנגליה שבו מכונית נוסעת ואני פשוט מתחת לגלגלים,אני פצועה קשה ומלא דם יורד לי מכל הגוף,מהמכונית אולי אנשים שאני מכירה לא יודעת מנסים להציל אותי ואני פשוט אומרת להם די מספיק לי,אני לא רוצה עוד,ואז אני רואה את עצמי כאילו נושאים אותי כמה אנשים ואני פשוט מרחפת,כול הגוף שלי שורף,מנקים אותי פשוט מצחצחים אותי ופתאום אני מתמלאת בהרגשה ממש קסומה,אני רואה אנשים והם שואלים אותי שמרת על טהרת המשפחה עניתי להם שהתחלתי לשמור מלפני חודשים כי בעלי לא הסכים לכך אף פעם,זה תמיד גרם לחיכוכים ומריבות ביננו,הם הנהנו עם הראש שהם יודעים את הסיבה(בעלי ההפך ממני,הוא קיצוני ולא מאמין)ואמרו לי איזה כיף לך לפחות הצלחת לשמור.לאחר מכן ראיתי את עצמי מתקלחת ומתלבשת ויושבת בתוך כיתה לימוד שהיו שם רק נשים ונשמעו דברי תורה,ואז קמה מישהי ואמרה לי תלכי לראות את הסבתא שלך וכמובן את הבן שלך,אני רואה אנשים שחלקם אני מזהה וחלקם לא, אני הולכת במקום שכולו אור מחפשת את סבתא שלי אני לא מוצאת אני מגיעה ורואה מיטה שהילד שלי שוכב שם בן ה7 שנפטר לידור חיים,אני מתקרבת ופתאום רואה אותו זז,הוא מסתובב אלי מחייך ואני והוא פשוט מתחבקים ואני מנשקת אותו בלי הרף,אני רואה שאני והוא משחקים יחד ונהנים והוא כל הזמן מחבק ומנשק אותי.ואז אני אומרת לו בוא נתקשר לאחי משה שהוא קרוב אלינו מאוד ואני פונה למשה ואומרת לו תרגע הכל בסדר עם לידור חיים,הוא משתולל ואנחנו משחקים יפה,רק אל תגיד לאף אחד שאנחנו מדברים איתך,ואז אני מרגישה מין הרגשה שלמטה בעולם כולם אבלים עלי,הם כנראה הספידו אותי באותו יום,אני מרגישה את הבכי,והאבלות של כל אחד מהמשפחה שלי ואז אני יורדת אליהם כאילו לעשות סדר וניקיון בבית ומבקשת מבעלי שיספר לי פרטים על הלוויה שהיתה לי ואחרי שהשיחה נגמרה אני מבקשת ממנו להחזיר אותי לעולם שבו הייתי עם לידור,אני מרגישה כלא שייכת יותר לעולם פה למטה,ומצד שני קשה לי לוותר על העולם הזה אני ממהרת לסיים את הסידורים ולחזור לשם מהר,התעוררתי ב5 וחצי לפנות בוקר,כולי זיעה קרה ולא מבינה מה קורה איתי?מצד אחד שמחתי כי הרגשתי והייתי עם הילד ומצד שני המון שאלות מה זה?מה הפירוש?האם לפחד?האם לבכות?אם ישאלו אותי מה עשית אתמול בלילה אז ביליתי עם לידור ,ממש הרגשתי אותו, אשמח מאוד אם תוכלי לענות לי על פשר החלום המוזר?????????

רותי 11

New member
../images/Emo24.gifהיי מתוקה

סוף סוף את נפגשת עם הבן שלך - ואני מקווה שאת מבינה את זה שבאמת נפגשת אתו. מה שבעצם קרה שם שהוא הראה לך את עולמו מה קורה שם איך מגיעים לשם ולהמחשה הראו לך מעין סיטואציה שיכולה לקרות (כמו התאונה) ואיך מגיעים לשם, ומה קורה בעצם אחד לאחד את התהליך של היציאה מהגוף את תהליך "הטיהור" שאת עוברת את הכל ואיך לבסוף את מגיעה (כולנו בסופו של דבר) לשקט ולאהבה ולקטע שאנחנו פוגשים את היקרים שלנו. מראים לך גם את מה שקורה לנשמה שהיא עוקבת אחרי מה שקורה כאן למטה וגם שהיא נמצאת בלוויה שלה בעצם הכל. לפחד אין לך ממה, כי כמו שאמרת היה כל כך טוב וכיף, אז תשמחי שהראו לך את התהליך שנתנו לך לטעום מזה כשאת בחיים.

תודה

רותי המון תודות על היחס והמענה שלך. באמת סוף סוף הראו לי משמיים את עולמו של בני.נכון שחשתי והרגשתי את הילד ממש ביליתי אותו.היתה לי תחושה שאנו יחד כמו פעם, אני חושבת שהוא התכוון להעביר לי מסר לא לפחד מהמוות כי אני ממש בטראומה מהמוות. בימים האחרונים אני הייתי ממש בעצב גדול מהחג פורים ובכיתי שעות ואז התחלתי להרגיש את הילד אולי דימנתי אני לא יודעת אבל חשתי קולות עידוד במחשבה שלי.האם אני מדיימנת או שזה באמת יכול לקרות?

לפחות את מבינה ומכירה את התחושה

כשסיפרתי לבעלי על התחושות שלי הוא התחיל לצחוק ואמר שאני קרובה להתחרפנות. איך אני יכולה לפתח את התקשור שלי עם הילד כי אני ממש חשתי אותו במחשבות? רותי את זוכרת שהילד שלי בא אליך ותיקשר איתך האם זה קרה שוב?

well being

New member
אני שמחה בשבילך על הנחמה שיש לך עכשיו

ואני מקווה שזה משכך את הכאב, אנ בטוחה שכן ומאחלת לך שלא תכאבי יותר. נראה שממש אוהבים אותך שם למעלה ושאת בת מזל שאת מסוגלת לקשר עם איתו שכהוא כבר שם.

אין לי נחמה

אין לי נחמה ומאוד קשה לי בלעדיו.אני בפורים בכיתי שעות במיטה ולא רציתי לראות אף אחד,נכנס לי לראש שאולי הילד שלי רואה את כולם וגם הוא רוצה להתחפש.עבר עלי יום קשה מאוד,הוצאתי את החולצה שלו ובכיתי שעות עד שהרגשתי במחשבה את הילד שלי אומר לי:אמא תפסיקי לבכות,די לדמעות,תתעודדי אמא,יהיה בסדר,ממש קולות עידוד במחשבה ביקשתי ממנו חיבוק גדול והרגשתי ממש אותו,אני כל הזמן פונה אליו ומדברת אליו ורק בפורים הרגשתי את הנחמה. לא יודעת להסביר את זה.מאוד קשה לי אך אין לי ברירה.

רותי 11

New member
מתוקה- כמו שאמרת אין

הרבה נחמה, אבל בכל זאת תשימי לב הוא איתך את שומעת אותו את חשה אותו זה אומר שאת לעולם לא נפרדת ממנו ושאת לעולם לא תיפרדי ממנו. נכון שהצער שלך אין יותר קשה ממנו ואני לא מאחלת לאף אחד בעולם אפילו לא לשונאים שלנו שיקרה להם את זה. זה טוב שאת בוכה ושאת מתאבלת זה חלק מאוד חשוב מ"הפרדה" או יותר נכון מההבנה שהם כבר לא איתנו במצב הפיזי הרגיל, תבכי שחררי זה טוב אבל אל תשקעי יותר מדי, הוא איתך כדי לעזור לך לצאת מזה לאט לאט והוא עושה את זה באהבה גדולה.

תודה רבה רותי יקרה

אני מאוד משתדלת לא לשקוע יותר מידי ואני באמת מרגישה שרק הוא עוזר לי לעצור את הדמעות. אני מקווה שאוכל יותר לתקשר איתו בעתיד. רותי האם הילד שלי תיקשר איתך שוב כמו פעם קודמת?

למעלה