חלום מוזר מאוד

חלום מוזר מאוד

אני מודעת לזה שחלום שייך לקטע שהנשמה שלנו מטיילת בלילה לאסוף סימבולים על מה שחווינו במהלך היום ושייכת לגוף האסטרלי. אבל אתמול חלמתי חלום וקמתי בהרגשה שהרבה זמן לא חוויתי הרגשה כזאת. כאילו שממש לא ישנתי. אבל ישנתי. אז ככה. הלכתי לישון ולא עשיתי מדטציה לפני השינה. אני לומדת סטודנטית ואישה רגילה. לא עשיתי שום תהליך לפני השינה. בערך בשעה 4 וחצי, אחרי שהתעוררתי מהחלום העז מלא באנרגיות כבר לא יכולתי לישון יותר. חלמתי שאישה באה אלי בחלום, ונוגעת לי בעין השלישית ומסמנת את מספר 8. מלמעטה עד למעלה. בול בעין השלישית. הרגשתי כאילו היא מעירה אותי משינה. ואומרת לי לסמוך עליה. אמרתי לה אמלה יש לי סחרחורת. והיא אמרה לא איןלך את יכולה להרגע. רק תסמכי עלי. והרגשתי כמו בחניכה למשהו. ואז הרגשתי שיש לה ביד עוד משהו שאיתו היא מציירת את השמונה. ואמרה לי להתראות ובהצלחה. ופה התעוררתי. כאילו בפיזי ממש קמתי ועשיתי מדטציה למשוה ולא עשיתי שום דבר כזה. מה זה אומר 8 בחלום ? או מי שמבין בחלומות? מה זה אומר החלום הזה? היום קמתי מלאה באנרגיות. ברצון אפילו לנקות את כל הבית :)O יום טוב לכולם

נראה לי שזה רק חלום.

את לוקחת את העניין של החלומות קשה מידי, הסיפרה 8 זאת הסיפרה 8 וזהו. יש בטוח פרשנות לחלום כמו לכל חלום אבל מי שמתעסק בלזכור לחלום, יזכור חלומות, והחלומות הם תמיד מוזרים, ואני יכול להגיד לך שאני לא זוכר את החלומות שלי אבל תמיד כשאני זוכר, אני אומר לעצמי: `` וואוו, איזה חלום !!! כל כך מתוחכם, שאפשר לעשות ממנו סרט !!!! בטח הרבה יראו את הסרט ואני ירוויח מלא כסף, כי זה סרט מרתק, מ-ה-מ-ם !!!(כמו שאורי גלר אומר. . .) , נכון שלפעמים את אומרת לעצמך שאפשר לעשות מהחלום שלך סרט ? החלומות יכולים להיות אחלה סרט ! לא ? בכבוד רב, עוגי האדם הטוב .

חלום צריך לפרש רק בעליו

אז כן, יתכן שיש פירוש לחלום, אם את זוכרת אותו אז כדאי לבדוק מה הוא מרגיש לך, לא בהכרח שזה ספסיפית הפירושים הרסמיים, אלא מה שאת מרגישה אליהם, ואני כן חושב שיש משמעות לחלום, חלום זה חלון לתת מודע, התת מודע מתקשה לגלות למודע דברים שצריך לדעת, אז הוא שולח מסרים דרך החלומות. בהצלחה בפיענוח.

קבלי מסר חשוב !!! על סמך הכרטיס שלך

תפסיקי לעשן !!!! זה לא בריא !!!!! כתבת על עצמך שאת מעשנת, תפסיקי !!! מה חשבת שזה יפסיק לבד ?! תתאפקי ותפסיקי מיד !!!!!!!!!!!!! /tapuzforum/images/emo46.gif

אל תיעלבי, עוגי.

תפסיקי לעשן !!!!! מה חשבת ?! חשבת שזה יפסיק לבד ? אה ?! זה מזיק לבריאות ולריאות, תפסיקי אחרת אני לא אדבר איתך יותר !!!!/tapuzforum/images/emo46.gif

aindika24

New member
עוגי אני מתקשה להיות אדיש ולקבל

עוגי מה נסגר עם התגובות שלך למרות שגם אני שופט עכשיו אבל זה במודע חחחחחחחחחח

לא צריך להיות רוחני

כדי לקבל מסרים רוחניים. כן, יש סיכוי שעברת חניכה כלשהי, במיוחד עם ככה את מרגישה. ה- 8 מסמל את האינסוף ויש בו המון אנרגייה. ייתכן והיא פתחה לך את האזור של העין השלישית, ייתכן ועברת תהליך אנרגטי מתוך שינה. יש הרבה שזה קורה להם, כי בלילה בשינה, קל לנו יותר לקבל מסרים. מה עשית מאז החלום? השתנה משהו באנרגיה שלך? בתחושות הפנימיות שלך? אשמח לשמוע. יעל

הי יעל נעים מאוד ../images/Emo13.gif

לגבי השאלות שלך קשה לי לענות אליהם באופן חד משמעי. לגבי תחושות פנימיות, אולי קצת יותר הערכה עצמית ובטחון עצמי. והוצאתי את המילים של לא יודעת, וכו. אבל זה לא עקב החלום זה כי אני בחרתי כך. עקב החלום קשה לי לענות אולי רק הזמן יגיד. בכל מקרה כשאהיה פחות עיפה אכנס לאתר שלך . לילה טוב

חניכה היא תהליך...

היא לא "בום" וגמרנו. אם בחרת בדרך של מודעות וצמיחה רוחנית, אז ייתכן והחלום פשוט נתן לך את הגושפנקא להמשיך בדרך. ייתכן והוא העצים אותך בדרך שתתגלה לך בעתיד. בכל מקרה, אני חשה שהחלום הזה עבורך היה משמעותי וזה מה שחשוב... בהצלחה. יעל

למעלה