חלום מוזר... (מאוד)

חלום מוזר... (מאוד)

שלום! בזמן האחרון אני חולמת יותר מתמיד ועל אותו האדם אך הפעם החלום היה הכי מוזר ומטורף בעולם!!!!!! אוקיי אז חלמתי שאני וחיים צינוביץ` או איך שלא קוראים לו השרוף יושבים בחצר ביתי ומתגפפים(!!!) על הדשא כשלפתע אני רואה את חברי לשעבר צופה בנו, אז אני רצה אליו לנסות להסביר את המצב אך הוא נוסע באוטו עם חבריו ולא מסתכל לעברי אפילו... החלום הזה היה לי ממש ממש מוזר ולא מובן.. וגם נתן לי הרגשה ממז לא טובה. בבקשה, תוכל אולי לפרש לי את החלום הזה? תודה רבה יום טוב איב

השרוף...

יש תחושה שאת מרגישה לא נוח מה``אקס`` שלך. את מרגישה שפגעת בו, באופן מסויים, ואת קצת מתחרטת... בכל מקרה נראה שהוא(``האקס``) כבר ``שרוף`` בעינייך, למרות שאת מרגישה ניסיונות, מצידו, להתקרב לפעמים. חלומות פז, רואה בכוכבים.

השרוף...

אוקיי אז וואלה אני בשוק אבל אתה צודק... אני בהחלט לא מרגישה בנוח ממנו... ואני באמת מרגישה שפגעתי בו אפילו מאוד. מה שאני לא מבינה מזותומרת שרוף? נכון באיזשהו מקום הוא שרוף מבחינתי כי אני לא רואה עתיד לקשר אולם אני לא רואה עתיד לקשר מצידו למרות שהוא נוקט צעדים ומנסה להתקרב לפעמים... איך ידעת את כל זה??? האם יש מצב שאני אקבל תשובות על שאלות אלו? כיצד יכול להיווצר לצב שבו אותו אקס מתקרב אלי ובאותה נשימה לא רוצה לחזור אלי? שניהם בקטע רומנטי?... תודה רבה איב

העבר מעקב...

יכול להיות בהחלט שאותו אקס מנסה להתקרב. יכול להיות שאף רוצה לחזור ולא מראה לך את זה...מה זה חשוב? בכל מקרה הוא שרוף בעינייך...אז....תמשיכי הלאה בלי להסתכל לאחור. העבר מעקב אותנו יותר מידי... חלומות פז, רואה בכוכבים.

למעלה