חלום מוזר לאללה!

חלום מוזר לאללה!

אז קודם כל שלום לרואה בכוכבים!!! הקדמה לחלום: שנה שלא דיברתי על אישתו של אחי ולא הייתי בקשר איתם בכלל ובטח שלא עם הילד שלהם! אז החלום הולך ככה: אני והאחיין שלי משתוללים בחצר, אח שלי אומר לו להפסיק ואז פתאום אנחנו יושבים על הריצפה (יושבים זה: אני, גיסתי, אחי, סבתא מצד אמא, אמא ואבא) במעגל וסבתא שלי מתכופפת לכיוון אבא שלי ולוחשת לו באוזן משהו, היא אומרת לו שבגלל שדוד שלו נפטר (והוא לא!) והיא אומרת את השם של הדוד אז היא מבקשת ממנו...ואת הסוף אני לא שומעת ואז הם נופלים ואני מסתכלת לסתבא שלי בעיניים ואז העיניים שלה נעצמות כאילו היא מתה. ואז כולם בוכים ואני כאילו יושבת בצד ואף אחד לא מתיחס אבל שניה לפני שהתעוררתי אני מגלה שגיסתי (להזכירך לא דיברתי איתה שנה) מלטפת אותי בכיוון הכתף לגב. התעוררתי בבכי נוראי, ממש סיוט. מודה לך מראש רואה בכוכבים מלכתוש

שבת אחים גם יחד...

הי מלכתוש! בחלומך מסר חד משמעי - פיוס. לא משנה מה הסיבה, לחיות בכעס ובריחוק מאחיך בסופו של דבר מוביל למחלות, לתככים ולדאגות מיותרות. ולהצגת חוכמה זו גייסת את סבתך, בעלת הניסיון הרב ביותר במשפחה. הישיבה שלכם מעלה בראשי פזמון: ``הנה מה טוב ומה נעים שבת אחים גם יחד...``, באה העת לסגירת מעגל וליישב ריבים מיותרים. סבתך מלמדת עד כמה החיים קצרים ועד כמה חבל לחיות אותם מתוך כעס, הדבר הכי נורא שיכול להיות הוא לכעוס על מישהו קרוב, לא לדבר איתו במשך שנים ואז יום אחד, לא עלינו, אותו מישהו נפטר....ואנחנו נשארים מאחור עם תחושת ביזבוז ועצב אין סופי. בחלום סבתך מרמזת על התרחשות דומה בין אביך לאחיו ויוצרת אשליה קצת קומית, למרות שלך היא נראית דרמטית, בשביל לגרום לך להבין את גודל הטעות. מסתבר שהיא מצליחה ואת מתעוררת בבכי נורא. לקראת סוף החלום יש רמז לכך שגיסתך רוצה להתקרב אליך למרות הכל..... אז יאללה, תרימי טלפון....:) חלומות פז, רואה בכוכבים.

רואה בכוכבים!!

אתה פשוט מדהים אותי כל פעם מחדש!!! מה שאמרת על סבתא שלי...יש לי דמעות בעיניים וזה כ``כ נכון היא זאת ששיכנעה אותי הרבה לדבר עם גיסתי, בהתחלה לא רציתי אבל בסוף זה בא ממני ועשיתי את זה!!! אגב זה דוד של אבא שלי לא אח שלו, אין לו אח! רואה בכוכבים תודה רבה רבה אתה מ-ד-ה-י-ם!!!! מלכתוש

למעלה