חלום מוזר ורומז...

full moon

New member
חלום מוזר ורומז...

שלום לך רואה בכוכבים, פעם הייתי עם סיסמה אחרת ושיניתי, ואי מזמן לא כתבתי כאן... בכל אופן, חלמתי שאני נוסעת עם חברתי באוטובוס לפסטיבל כרמיאל וכאשר אנחנו יורדות אנחנו רואות הרבה נערים בגילנו שלבושים כמו שחברה שלי אוהבת- בשחור, והם בסגנון שלה.. היא מתחברת איתם בקלות אבל כשאני מנסה לדבר איתם אז הם מעיפים אותי, אח"כ הם הולכים בשורה לכיוון אוהל ואני נגררת אחריהם. הם נכנסים לאוהל כולל חברה שלי, אבל אנשים אחרים שמנסים להיכנס לא מצליחים מכיוון שבכניסה לאוהל עומד מישהו עם נחש ביד וכל פעם שמגיע מישהו, אז האדם עם הנחש מקרב את הנחש בתנועה חדה, אל מי שרוצה להיכנס. כאשר אני מגיעה ליד האוהל, אני עומדת בכניסה במשך זמן רב ומסתכלת ומחפשת את חברתי וכשאני רואה אותה אז הנחש מועף לעברי ואני רואה שחור לזמן קצר. האוהל עצמו היה גדול וצבעוני בניגוד לאיך שנראו הנערים בחוץ, דבר שני גם חלק מהנערים כבר לא היו בשחור בתוך האוהל אלא בצבעים שונים משחור. האוהל היה מואר מאוד ובאור מוזר- לא אור שמש ולא אור מנורה. את חברתי ראיתי מקופלת כשראשה על ברכיה ולבושה בשחור ודומני שהיא בכתה. ממש ממש אשמח אם תוכלי לעזור לי...קצת קראתי על מספר פרטים מהחלום ב"פשר החלומות החדש" וזה נראה לי דיי קשור אך מעניין אותי לדעת מה דעתך לגבי החלום. תודה תודה ושוב תודה, וסליחה על האורך של המכתב...

נגררת יקרה....

נראה שאת נגררת אחרי חברתך למקומות לא לך.... עוד חלומך מרמז על כך שהדברים בפנים שונים מאיך שהם נראים מבחוץ. חלומך בא להזהיר אותך לא ללכת שולל אחרי סיגנון כזה או אחר. היצמדי לתחושותייך הפנימים, הן כבר ינווטו אותך למקומות בהם את כן צריכה להיות. חלומות פז, רואה בכוכבים.

SKubiDu

New member
קצר מדי....

לרואה בכוכבים!!! אני די מזדהה עם החלום של "הנגררת"..... החלום נורא מורכב ונורא דומה לחלום שהיה לי לא מזמן, ורציתי לדעת אם אפשר (בבקשה) להוסיף עוד טיפה מידע על החלום.... תודה!!!

full moon

New member
כנ"ל

האמת... את החלום הזה חברתי ביקשה שאכתוב בשבילה אך כתבתי אותו בשמי...כך שהיא הנגררת כנראה. דבר שני , באמת הייתי רוצה עוד פירוט על החלום כפי שהכותב הקודם ביקש. תודה

אם כך.....

חשוב מאוד שחברתך תכתוב את החלום בשפתה..... הפרטים האישיים מאוד חשובים. טלפון שבור פוגע במציאות.... חלומות פז, רואה בכוכבים.

JFK1

New member
פתרון החלום לFULLMOON

שלום לך בראשית דברי הדגיש כי אני פותר חלומות עלפי התורה וספרי המקובלים ולא על דעתי. שני המוטיבים המרכזים בחלום נחש שמועף עליך ותוקף אחרים ובגדים שחורים. מוטיבים אלה מבטאים עניני מחלוקת בספרי המקובלים והם מסוג החלומות שמומלץ לפדותם בצדקה. אני ממליץ לתת ח"י שקלים (18) לביכנ"ס במידה וניתן. האפשרות שהחלום מבטא מחשבות על חלומות שהיו לך אפשרית אך עדיף גם ליישם את עצתי. בברכהJ.F.K

full moon

New member
אוקייי

תודה רבה על העזרה, אני מקווה שחברתי תשתמש בעצתך. להת´

למעלה