חלום מאד מוזר

autumn

New member
חלום מאד מוזר

טוב, החלום שלי כבר די ישן, אז אני לא זוכרת כל כך הרבה פרטים, בקיצור חלמתי שהייתי בבית שלי, ויש לי ארנב, (שאני מאד מאד אוהבת והיו לי פעם הרבה חלומות עליו) בקיצור פתאום ראיתי שהוא הוכפל להמון ארנבים , ובגלל שכבר היו פעמים שחלמתי את זה - חשבתי אה הנה אני בתוך חלום. ותמיד רציתי שפעם אני אחלום ואני אדע שאני חולמת ככה שאני אוכל לעשות הכל. ואז אמרתי טוב אז אני אלך למרפסת (גרה בקומה שישית) ואני אקפוץ ואראה איך ההרגשה. אז גררתי כיסא למרפסת והסתכלתי למטה ואז פתאום לא הייתי בטוחה כל כך שזה חלום.... ולא קפצתי טוב, אז מה אתה אומר?

Tangled_Heart

New member
איזה חלום מעניין.......

מעניין איך זה להיות בהכרה בחלום..לדעת שאתה חולם, צריך להיות מעניין כשיש בידייך את האפשרות לנווט את המתרחש : ) אם כבר בנושא...אם אתה במן חצי הכרה כזו בחלום, זה אומר שאתה לא ישן טוב, כלומר, לא בשינה עמוקה?

נים לא נים...

כשאת בחצי הכרה, בחלום, את בעצם חצי ישנה.....חלק ממך מודע למעשייך וחלק חולם. החוויה הזאת, נותנת לך הזדמנות פז, לחקור את עולם הסמלים שלך. חלומות פז, רואה בכוכבים.

רגע האמת...

בחלומך, את מתחילה להתוודע לכוח שבך. ביטחונך העצמי עולה, ואת מחפשת אתגרים חדשים וגדולים... ברגע האמת, את מתחילה לפקפק בעצמך.... הזהירות שבך, לפעמים, בולמת אותך. מצד שני הזהירות, במקרה זה, הצילה אותך... חלומות פז, רואה בכוכבים.

למעלה