חלום ליל קיץ

תליב

New member
חלום ליל קיץ

למי שעדיין מאמין בקסמי האהבה ההודעה הזו בשבילו: למי ששייקספירית לא מבהילה או משעממת אותו, אני ממליצה לראות את הסרט ועוד יותר את המחזה שמועלה בידי תלמידי בית צבי בית ספר למשחק. סיפור אהבה יוצא דופן המשלב בתוכו דמויות מן הדמיון ומהמציאות. האהבה חוצה גבולות בין שתי העולמות הללו והופכת לאנדרלמוסיה שלמה. עד שהיא באה על תיקונה. נורא כייף לשקוע בשייקספיר הזה ובעולם הפנטזיות. משלב בתוכו המון קטעי קומדיה מצחיקים. נפלא........ממש מוצלח........... שלכם תליב

טוב,אז אני מגיב

איזה סרט ומי הבמאי והיכן ניתן לראות? האם ראית פעם את סרטו של אורסון וולס על פי המחזה של שקספיר אותלו? אם לא,אז אני מחזיר לך המלצה כמו שאומרים. לא חסרים גאונים בעולם,אבל גאונים כמו אורסון ולס יש מעט מאוד בכל דור ודור. סתם שאלה,האם את לומדת משחק או מתעתדת ללמוד? בכל מקרה שיהיה לך רק טוב ושתצליחי בכל דרכייך.

תליב

New member
שייקספיר, הו שייקספיר....

ובכן, אני לא מתעתדת ללמוד משחק. אני פשוט אוהבת לראות מחזות, לקרוא ספרים ולראות סרטים. ההיכרות שלי עם חלום ליל קיץ באמת היתה דרך צפייה בהצגה שילדים הופיעו בה וקריאת המחזה ולכן הוצאתי את הסרט כדי להצליב את הנוסח. מאוד התרשמתי מהמחזה ואהבתי את האופן בו הוא כתב את הקומדיה הזו. בכל אופן אני ממליצה לראות קודם את המחזה- הרבה יותר מרשים. הסרט נקרא חלום ליל קיץ בבימויו של מייקל הופמן. שחקנים: מישל פייפר, קווין קליין, קליסט פלוקהרט. כל טוב גם לך תליב נ.ב לך יש רקע במשחק?

למעלה