חלום כחלחל מביך

חלום כחלחל מביך

לפני יומיים התעוררתי מחלום כחלחל נעים נעים, רק מה... הגיבור הראשי היה בעל של חברה טובה. זה ממש מביך רותי, לא יוצא לי מהראש. תחושה כזו לא נעימה. מצד אחד - אין לי שליטה על החלומות שלי, לא הזמנתי חלום כזה. מצד שני - זה התת מודע שלי, האישי, שהביא אותי לחלום עליו. הוא גבר די מושך, גם כשאני ערה אני מודעת לזה. אני וחברתי מדברות די חופשי על חיי המין שלנו, ככה שאולי אני יודעת עליו קצת יותר ממה שהוא היה רוצה. ואני מניחה שזה הוביל לחלום המביך שלי. איך מוציאים את זה מהראש? אני מרגישה שאני לא רוצה לראות את האיש הזה אי פעם מרוב שאני נבוכה!

Goth Girl 666

New member
חחח.... זה מבלייד ראנר, נכון?

כבשים חשמליות.... הריסון פורד מוזמן לכל חלום שלי שמערב מין.....|מזילה ריר|

../images/Emo24.gif

אני לא רואה למה להתבייש כל כך ולנסות לשלוט בעולם הפנטזיה שלנו. הרי דווקא שם יש לנו חופש לעשות מה שנרצה, ללא גבולות, דברים שלא היינו עושים במציאות. למה להוציא את זה מהראש בעצם? למה את כל כך נבוכה? זה לא טבעי להימשך לגברים מושכים, שאת עוד יודעת עליהם פרטים עסיסיים (וכנראה גם מעוררי תיאבון)?

כי זה מרגיש לא בסדר

לא בסדר כלפי חברתי שאותה אני מאוד אוהבת. לא בסדר כלפי בעלה שמתייחס אלי בחביבות אין קץ (הנה היום זכיתי להפוגה בבחילות הנוראיות שלי עם "משלוח מנות" של סלט שהוא מכין ויודע שאני אוהבת). לא בסדר כלפי בעלי - שאנחנו מתארחים אצל הזוג הזה יחד. כל הסיטואציה שלנו איתם היא זוגית/משפחתית. נפגשים עם הילדים בדרך כלל. אז זה נראה לי לא נכון שהוא צץ לי פתאום בחלום אירוטי לגמרי, לא מוסרי אפשר להגיד.

ToryMaster

New member
את יודעת

בחברות קדומות רבות זה היה מקובל לגמרי שאישה תשכב עם בעל של חברתה. סיפרת לבעלך?

לא

זה מרגיש פשוט מוזר מידי. האמת שגם מעולם לא אמרתי לו שאני חושבת שהאיש הזה מושך. ולזה אין לי ממש הסבר.

עדיף שלא תספרי לבעלך

הוא עלול להיפגע וזה יכול ליצור מתחים מיותרים ביניכם. נסי לקבל את רגשותייך ומתוך קבלה עברי הלאה.

"לא בסדר" ../images/Emo8.gif

יקירתי, אני עדיין לא לגמרי מבינה מה לא בסדר בעצם. אני יכולה לפנטז על כל דבר שארצה בעצם, לא? האם זו לא המהות של פנטזיה בעצם, שאין לה גבולות? הדמיון שלנו מאפשר לנו חופש שלא תמיד קיים במציאות שלנו, ובכך בעצם מאפשר לנו גם להרחיב אותה, אם נרצה (לאוו דווקא ישירות למה שדמיינו, אלא בגדול...) בתוך מוחי חולפות להן כל מיני מחשבות ורגשות וחלומות ומראות שאני לאוו דווקא בוחרת, האם זה הופך אותי לפושעת?

ToryMaster

New member
../images/Emo45.gif

אני יכולה להבין את המבוכה שבחלום כזה, אבל חושבת גם שהוא לגיטימי.

צודקת צודקת

אבל בין רגש להיגיון כנראה אין ממש קשר. ההיגיון אומר לי שמותר לי לפנטז מה שבא לי, ושעל חלומות בכלל אין לי שליטה. הרגש מוביל להסמקה ומבוכה קשה, כי מה פתאום לחלום חלום איורטי על הבעל של..ואבא של... אני בטוחה שהמבוכה תעבור, אבל טוב שהיה עם מי לחלוק את עצם קיומה.

הי בילבולונט

כפי שעונג ציינה, לחלומות אין גבולות, הגיון, חוקים, מוסר, התחלה וסוף, הם העולם הכי אישי וחופשי שלנו, ולא תמיד יש להם משמעות כלשהי... את אומרת שגם באופן מודע את נמשכת אליו, שזה לגמרי לגיטימי ולא אמור לפגוע בזוגיות שלך, באם היא יציבה, מספקת ומלאת אהבה. אני מניחה שבאיזשהו שלב התשוקה את אותו גבר תעלם כלעומת שבאה. אני אישית הייתי מדללת בשיחות על מין לעת עתה עם אותה חברה.

זה מדולל כבר ממילא

כרגע רוב השיחות איתי נעות סביב הבחילות שלי ומצב הברזל (ירוד, ירוד). כמה משמים. רק בחלומות אני עדיין סקסית ומאושרת. שיעבור כבר השלב הזה!

../images/Emo6.gif

יהיה בסדר, והשלב הזה אכן יחלוף.

גלית35

New member
כל עוד זה רק חלום אז סבבה למה../images/Emo20.gif

לא? ומסכימה עם מה שכתבה לך עונג.

jordiloche

New member
יש פתרון

אם אמרת שזו חברה טובה שלך ושאתם מתראים הרבה . אולי גם הוא חולם עלייך , ואם את והחברה מאוד פתוחות בקשר למין אש גם ב\חברתך יודעת הרבה על בעלך ואולי היא גם חולמת עליו. ואולי אפילו בעלך חולם על חברה שלך . הייתי מציע שתארגנו אורגיה , כל אחד ישכב עם מי שהוא רוצה .

למעלה