חלום כחול

חלום כחול../images/Emo29.gif

כבר כיביתי את המחשב כשהוא התקשר. "אני בג´ט-לג היסטרי" הוא אמר,"אני חייב לפרוק מתחים-תחכי לי?" מעולם לא סירבתי לסקס איתו ובכל זאת-כששמע את העיפות בקולי אמר "תעלי לישון-רק תשאירי לי את הדלת פתוחה-היום אני עושה ממך מלכה" עליתי. אני יודעת להגיד לו "לא"? השינה עטפה אותי כמו שמיכה קלה-גופי היה רפוי-רגוע על מצעי הסאטן הכחולים. לפתע-כך מתוך שינה אני חשה את גופו משתחל לידי. אפילו לא שמעתי אותו עולה במדרגות-רגליו עטפו את רגלי וכפות ידיו אחזו במותני."ברוך הבא"-אני ממלמלת והוא משתיק אותי בנשיקה סוערת. לשונו מתגלגלת בפי ושפתיו נוגסות בשפתי. הוא מסובב אותי ומשכיב אותי על הגב-מוצץ את אצבעות רגלי,מלקק את רגלי לכל אורכן,לוטף את פנים ירכי ואני מתעוררת.אני אוחזת בשיערו ומושכת אותו לעבר הדגדגן שלי,לשונו עולה ויורדת,חודרת אלי,טועמת אותי,מתגלגלת בתוכי...הוא חש שאני מתכווצת עליו,שנשימותי כבדות,שפטמותי זקורות והוא יוצא לפתע... "את תגמרי רק כשאומר לך לגמור-את שומעת?" באיטיות אכזרית הוא עולה עם לשונו במעלה ביטני. גופי לוהט ואני כל כך רוצה אותו. ידי מבקשות לחוש את איברו הזקור כאשר הוא מצמיד את ידי למיטה בחוזקה. "את מלכה היום-זוכרת? את לא עושה דבר כדי לענג אותי-היום את רק מקבלת אותי-בזמן ובתנאים שאני אקבע". רק המילים שלו,הקול העמוק שלו-רק הן יכולות לשגע אותי.הוא ממשיך ועולה עם לשונו במעלה גופי,מוצץ את הפטמות הוורודות והחצופות,כשפיו מכסה על האחת-ידיו צובטות קלות את השניה. בבת אחת אני חשה אותו חודר אלי-חזק ונחוש הוא נכנס בקצב איטי ומונוטוני...נכנס ויוצא..נכנס ויוצא. "זה אכזרי מדי" אני ממלמלת, "אני לא יכולה...אני חייבת לגמור עכשיו" הוא חש אותי מתכווצת עליו ורגע לפני...הוא יוצא. "תכנס..." אני מתחננת. הוא הופך אותי ומעמיד אותי על ברכי. שוב הוא חודר,והפעם במהירות,אוחז במתני,מפסק את ישבני. אני שולחת יד ללטף את איברו ואשכיו המלאים והוא מסיט את ידי בנחישות ובמקום זה מלטף אותי,חש אותי רטובה וסוערת. הוא נשכב על גבו- "תרכבי עלי" הוא אומר לי. אני מתישבת עליו-חשה אותו עמוק עמוק בתוכי. אני נעה קדימה ואחורה בקצב איטי,ידיו מלטפות את הדגדגן שלי,מעסות אותו בתנועות סיבוביות ..אני נטרפת..הוא יודע שהנה -אוטוטו-אני מגיעה לקצה גבול היכולת שלי. הוא משכיב אותי על גבי-וחודר אלי. "עכשיו את יכולה לגמור...בואי אלי" הוא אומר לי. הוא נכנס ויוצא בתוכי,מגביר את הקצב. רגלי עוטפות אותו,מחבקות את גבו. "אני גומרת...אני גומרת..." אני צועקת,כשאני חשה את האורגזמה עולי בי מכפות ידי עד לכפות רגלי. זרמים אדירים של עונג עוברים בתוכי כשהוא יורה לתוכי את תכולתו...צועק ולאט לאט נרגע. גופו מרפה אט אט. אני יודעת. הוא הולך לישון כמו תינוק עכשיו...

Ogen2002

New member
Oh what a dream

Was it a dream was it a ture where you where there where I was there how long can you hold How long is he? Have fun

*g99

New member
יש לי תחושה

שגם את הולכת לישון טוב,לא רק בגלל שגם ככה היית עיפה מליחתחילה... אהבתי את כתיבתך כמו כל סיפור שלך,ישבתי מרותקת,חמה ומגורה!!! תמשיכי עוד לכתוב,בלי להעלם. g99...

אני לא נעלמת....

לא נעלמתי g99 יקרה...נהפוך הוא. אני עסוקה בצבירת חוויות ומימוש פנטזיות. בקרוב התוצאות-בפורום החביב עלי....

*g99

New member
טוב לשמוע.

אני בטוחה שכל מי שיקרא את מה שאת כותבת יכין שעורי בית. יש המון מה ללמוד ממך! g99...

נוסעתתתתתתת יקרה

טוב לראות אותך פה, התגעגעתי לסיפורים שלך, וכמובן הסיפור הזה, מענג ביותר. מלאכית כחולה

למעלה