חלום ישן מרתיע

חלום ישן מרתיע

לפני כשנה ומשהו חלמתי חלום מוזר- הייתי בבית, ומשום מה פשוט הלכתי למקום כלשהו במושב שבו היתה התאספות גדולה- ראיתי שם המון אנשים שבעצם אני לא מכירה, אבל בחלום ידעתי שהם מתים. ראיתי גם אנשים שני מכירה, חיים, ושמתי לב שכל האנשים החיים מחפשים את קרוביהם המתים- פשוט תחיית המתים- ככה זה היה בחלום. מצאתי את סבא שלי זכרונו לברכה, ויחד עם כל המשפחה הלכנו לבית שלו שבמושב, יחד עם עוד מת שידעתי שהם היו חברים כשהם חיו. הלכנו לבלות איתם במקום שאני משערת שלא קיים, אבל זה היה מוכר לי- זה נראה לי כאילו כשסבא שלי ז"ל עוד היה בחיים (וזה היה בערך עד גיל 7) תמיד הלכנו לשחק במקום הזה, למרות שבמציאות אני ממש לא מכירה את המקום. תחיית המתים? האמנם? אנא- פתרו לי את החלום.

ואני מצפה לתגובה

אני כבר שנה ומשהו חושבת על החלום, ואין לי את מי לשאול, ואני לא רוה לנסות אפילו לפרשאותו לעצמי, כי אין לי הסמכה ואני לולה לפרש את זה כ"כ לא נכון, וזה מאוד לא טוב. אבל אין לי את מי לשאול, אז אנא- פתרו לי את החלום- ותעשו אותי פחות מודאגת...

JFK1

New member
פתרון החלום לשתיקה שלי

שלום לך בטרם אסייע בפיתרון החלום דעי כי אני פותר חלומות עלפי התורה וספרי המקובלים ולא על דעת עצמי. באופן עקרוני ראיית מתים בחלום בהקשרים שחלמת הם בבחינת מסר חיובי לחולם. עלפי ספרי הקבלה הרואה בחלום את קרובו שבא לבקרו הדבר מעיד על הצלחה קרובה ולעיתים גם עושר. האם את מוצאת קירבה בין הצלחות למועד החלום? ידוע כי המתים נגלים לרוב לאוהביהם ונראה כי היה בינכם קשר טוב שכן החלום נושא מסר של אהבה מצד הנפטר סבך ז"ל. ידוע כי מת שניגלה לבני משפחה לעיתים סמוך ליום ההזכרה שלו והגילוי שלו בחלום מעיד על רצונו מבני המשפחה שלא ישכח זיכרו. דעי שלנפטר חשובה מאד כל עשיה ברוחניות מצד המשפחה וכמובן קיום כל ההזכרות לזיכרו בצורה ראויה. לסיכום החלום הינו חיובי וטוב ואשמח לקבל את תגובתך לפיתרון. בברכה J.F.K

תודה רבה לך J.F.K

שיניתי את השם שלי, אז שתדעו מהיום... רציתי להודות לך. אז אני מודה לך. תודה. באמת כל פעם שנזכרתי בחלום תהיתי בקשר אליו, וסופסוף יש לי תשובה. שוב תודה מקרב לב אני.

oritcomp

New member
התשובה היא בתוכך

את צריכה לבדוק עם עצמך למה את נורא מתגעגת ואיננו היום. תשאלי את עצמך מה את בעצם מחפשת. זה כנראה שייך למשהו שהיה לך בעבר. משהו שגם לאחרים היה, והיום כבר אין, משהו שגם הם מחפשים, לפי תפישתך.

למעלה