חלום ילדות ישן...

נטע בת 20

New member
חלום ילדות ישן...

כשהייתי קטנה בערך בת 12 אמרתי לכולם: אני אהיה אישה עסוקה: בבוקר: עיתונאית בצהריים: סופרת בערב: מנחה של תוכנית טלוויזיה מצליחה בלילה: פעילה או יושנת (תלוי לפי מצב הרוח) והיום, חלומי הלך ממני ואני אהיה עורכת-דין... מה לעשות אבל למדתי שחלומות לא מתגשמים! נטע

*קסנדרה

New member
נטע האמיני בעצמך

לנטע בת ה- 20 האמיני בעצמך וייתגשם לך החלום. אני בגילי עדיין מגשימה את חלומותיי, הלכתי ללמוד את מה שחלמתי מאז ילדותי, הנה אני מגשימה, למרות הקשיים, אז בגילך עוד אפשר להפוך חלומות (ועולמות) למציאות. קסנדרה

נטע בת 20

New member
קסנדרה, אהפוך עולמות להגשמת חלומות:-):-):):cool:;-);-);-);-)

קסי יקרה שלי, גם לך המון המון תודה ! אני מוכנה להפוך עולם כדי להגשים את חלומי ולו ליום אחד... הצלחה לך בהשגמת חלומותיך (הישנים והחדשים) LOVE נטע בת 20

לעולם לא מאוחר.....

נטע מתוקה שלי.... אם לא היום אז אולי מחר...חלומות,תקוות,יש הרבה...אבל גם צריכים להלחם כדי להגשים אותם... כל החיים לפנייך,ואת רק התחלת את דרכך,לפעמים זה יהיה קל לפעמים קשה,וגם אפשר להכשל.חלומות הם ראי של הרצונות ואסור לשבור ראי זה. לכן יקירתי שלא תשבר רוחך,החלום קיים ועם רוח לחימה את תגשימי אותו. בהצלחה!!!! אוהבת שועלית

dannygi

New member
להסתדר בחיים

להלן תפריט לא לפי סדר חשיבות .אבל כל מוצר בול. 1.להיות בן או בת של של.. 2.להתחתן או להזדיין עם כזה. 3.להיות באותה הסתערות או עמדה או בצוות של.. 4.סתם קשרים או פרוטקציה גם עוזר. 5.יש גם כאלה שנמצאים במקום הנכון בזמן הנכון.אבל זה נדיר. 6.בקצור אם אין לך כל אלה תלמדי ותעשי מה את אוהבת,דעי לך שכל דבר טוב נמאס ולכן תמצאי תחליף.

נטע בת 20

New member
שועלית חביבה תודה לך !!!

שועלה שלי, תודה על ההידוד ומילות החיזוק! אני מקווה שגם את תצליחי להגשים את חלומתייך, ואני מאוד מאוד מקווה שיגיע היום ואצליח להגשים את חלומי ולעזור לאחרים כדי להגשים את שלהם... אוהבת, נטע

יאיר*

New member
לנטע קראי קטע זה

כשהיתי ילד בן 8 קראתי סדרת ספרים בשם פלאי עולם נמשכתי לסיפרים על מגלן קולומבוס גימס קוק ועוד חלמתי לראות את ארמונות האינקה אצטקים להיות בארץ האש נטע יקרה בגיל 41 אם בן אחותי בן 25 יצאנו למסע בן 6 חודשים לעבר החלום שלי ואכן הוא התגשם 33 שנים אבל הוא התגשם לעולם אל תאבדי את התיקווה שלך ראי יבוא יום

יאיר*

New member
לנטע קראי קטע זה

כשהיתי ילד בן 8 קראתי סדרת ספרים בשם פלאי עולם נמשכתי לסיפרים על מגלן קולומבוס גימס קוק ועוד חלמתי לראות את ארמונות האינקה אצטקים להיות בארץ האש נטע יקרה בגיל 41 אם בן אחותי בן 25 יצאנו למסע בן 6 חודשים לעבר החלום שלי ואכן הוא התגשם 33 שנים אבל הוא התגשם לעולם אל תאבדי את התיקווה שלך ראי יבוא יום

נטע בת 20

New member
יאיר -- גם אני מקווה...

יאיר למרות שאני לא זוכרת אותך תודה רבה לך! באמת נחמד מצדך ועכשיו אני מרגישה הרבה יותר רגועה אם גם אתה הצלחת 33 (!!!) שנה אחרי להגשים חלום ישן נושן אז אני מקווה שגם יומי אכן יגיע... מייחלת , נטע בת 20

למעלה