חלום חלמתי בלילה...

shirigutman

New member
חלום חלמתי בלילה...

שלום לחברי הפורום, לפני יומיים חלמתי שמישהו שאני שונאת מגיע איכשהו אליי הבייתה והוריי שוכחים שאסור לו לדעת על אירוע משפחתי שהיה אצלנו ואני מנסה לרמוז להם והם לא קולטים מה קורה איתי ואני ממש לא יודעת מה לעשות על מנת למנוע את ידיעתו על האירוע כי הוא ובני משפחתו לא היו מוזמנים, תודה לאל, והוא מגלה את זה תודות להוריי ומתנקם בי ע``י הרצח שלי. מה פירוש החלום ומדוע הוא חזר אליי בלילה זה עוד הפעם? תעזרו לי במהרה... שירי

JFK1

New member
פתרון החלוםSHIRIGUTMAN

שלום לך בראשית דברי אציין שאני פותר חלומות עלפי התורה וספרי הקבלה ולא על דעת עצמי. עם כן החלום מאד משמח ובה לבשר על ענינים טובים. עלפי חכמי הקבלה אדם שחולם על מותו זוהי סגולה לאריכות ימים והצלחה. הזכרת שבחלום ראית את אחד משונאיך וזה מרמז על ניצחונך על כל המנסים לקטרג ולפגוע בך בכל מישור שהוא. הישנות החלום כידוע מסמלת את אמיתותו. לא נותר לי אלהלאחל לך בהצלחה בכל אשר תפני. אשמח לקבל מענה למכתבי. בברכה J.F.K

shirigutman

New member
תודה רבה על עזרתך!

הי! תודה רבה על עזרתך. אותו אדם שכביכול רצח אוית בחלום, הוא אדם שתמיד היה נדבק אליי ומאוד שנאתי אותו ואני עדיין שונאת אותו. אחרי שחלמתי את החלום הנ"ל חשתי בבקרים למחרת מעין תחושה משונה כזאת וכל היום חשבתי מה הייתי עושה אם זה היה קורה באמת. האם זה נורמלי לחוש כזאת תחושה לאחר חלום שכזה? בתודה, שירי גוטמן

JFK1

New member
תשובה לSHIRIGUTMAN

שירי שלום שמחתי לשמוע ממך ובפרט שאת חשה הקלה בעיקבות פתרון החלום. הנצחון עליו רמזו לך בחלום הוא קרוב לוודאי על אותו האדם אותו את מתארת לי ולכן כשאת רואה אותו מתגברים בך הרגשות. זהו סימן מוחשי לאמיתות החלום מלבד הסימנים האחרים אותם ציינתי. אני מוטרד מעומק האיבה בינך לבין אותו אדם מה הרקע לשנאה? מדוע הוא החדיר בך תחושות רדיפה? בכל אופן החלום מורה על כישלונו ונצחונך ולכן עליך להסיר מייד כל מחשבה זרה מליבך. שירי, נפלה בחלקך זכות לקבל מסר שמימי ברור ולא אין ספק שהדבר נובע מגודל נשמתך והעוצמות הטמונות בך. אני מקווה שעוצמות אלו יתממשו ובינתיים אשמח, על מנת להשלים את התמונה, לקבל תשובות על שאלותי. J.F.K נ.ב אולי כדאי שתוסיפי הודעה חדשה על מנת להקל על איתור.

למעלה