חלום, חלום רע מאוד.

חלום, חלום רע מאוד.

אחרי היום המדהים שהיה לי אתמול, נכנסתי למיטה לישון כמובן לא לפני שהכרתי תודה לאלוהים. בלילה היה לי חלום מזעזע, הוא היה מבוסס על סיפור אמיתי שהיה נראה לי שבאמת קרה עד שבדקתי באינטרנט וברכיון חדשות וראיתי שלא באמת היה סיפור כזה.. בגדול - היה מקרה של גבר ו2 ידידות באוטו אדום כזה ונכנסה בחורה וחתכה לאחת מהן את האצבעות. בחלום חלמתי שאני הגבר שבאוטו, והרוצחת ידעה בדיוק את מי לחתוך והיא רבה איתה, כנראה היה בינהן רומן שנגמר וכשהגנתי על ידידה שלי היא חתכה לי גם בים האגודל ליד חלק נכבד לא האמנתי שהיא תעשה את זה. קמתי מהשעון מעורר ונזכרתי בשם "בילי", זה היה השם של הרוצחת. לאחת של ידידה שלי קוראים בילי, ובדיוק אתמול שאלתי עליה את ידידה שלי אם היא כבר קנתה בגדים לחתונה, מה שמוזר זה שבאותו יום שחלמתי את החלום (אתמול) ישבתי עם 2 ידידות שלי באוטו , ולא - הוא לא אדום) יש לי הרגשה כאילו החלום בא להזהיר אותי ממשהו, משהו שיקרה או שקרה. כשקמתי הייתי בטוח שהסיפור הזה קרה (רק לא איתי באוטו, אלא סיפור מוכר בארץ שקרה לא מזמן עם גבר ו2 בנות) ושאלתי את אמא שלי אם היא זוכרת את הסיפור הזה ואמרה שלא.. רק עכשיו חרשתי את הרשת וראיתי שלא היה מקרה כזה.. ואני רוצה לשאול: ואט דה פאק?!?!?!?1

חלמתי חלום מאוד נעים היום בלילה

אבל וואט אבר - מתעלם! הרבה פעמים קורה, שחולמים חלום, ומתעוררים בהרגשה כאילו משהו כזה באמת קרה ! אופציות: 1) אתה מחדיר אמונה לתת מודע שמשהו כזה קרה, והוא באמת יכול לקרות (אולי לא בדיוק כמו בחלום) 2) אתה מתעלם ממנו. פעם הלכתי לישון עם הרגשה שאני מתקבל למקום כלשהו, וחלמתי חלום נהדר שהצדיק את האמונה וההרגשה - ובאמת התקבלתי למקום ! מסקנה ודעתי האישית: כמו במציאות הסובייקטיבית שאנחנו מעצבים אותה במוחנו, כך גם חלומות ... או שמצדיקים אותם, או שמתעלמים.

אוי חייב לספר לכם משהו בנושא../images/Emo70.gif

אני לא זוכר אם סיפרתי או לא, אבל זה קרה לי פעמיים בחיים ! לפני כמה חודשים, אני "במקרה" הכרתי אדם מהנט, והעניינים בקשר התחילו להרגיש לי דיי טוב ! חשבתי שזאת תחילה של חברות טובה, וקשר מעולה ! קבענו גם להיפגש באיזה בית קפה, לדבר בפעם הראשונה LIVE :) ואז אחרי שבועיים וחצי, בערך, אני הלכתי לישון, כשבמוחי נשאלת שאלה: האם הקשר עם האדם באמת מתאים לי? בבוקר, כשהתעוררתי, אני זכרתי את החלום! אני חלמתי שפגשתי אדם (שאני מכיר מאתר הסוד, ומעולם לא ניפגשנו), והוא כאילו ידע מה מטריד אותי, ופשוט אמרתי לו: "אתה חושב שעליי ללכת על האתגר?" - הוא ענה לי בפשטות: "אני לא הייתי מחפש אתגרים במקום הזה". אני הייתי בהלם ! יואוו התבלבלתי. מה עושים עכשיו? אבל בתוכי האמנתי שזאת התשובה לשאלה שלי. מה אתם חושבים? בשבוע אחרי, אני גיליתי שהאתגר הזה, התפוגג לדמות של אדם מאוד לא טוב בשבילי. אני קפצתי מרוב אושר, כי ידעתי שבורכתי עם חלום שנתן אזהרה לכל ! תודה רבה !

ofra221

New member
לי גם קרה משהו דומה

זה לא היה ממש חלום אלא מין ידיעה כזאת הלכתי לישון מוטרדת מאוד מתוצאות של מבחן ומכך שאני לא אעבור הלאה (הייתי מוטרדת מהעיניין קרוב לחודש ) ואז פתאום באמצע הלילה באה אלי מן תחושת וודאות שיהיה בסדר ואני זוכרת שחשבתי לעצמי שעד מחר בטוח אני אדע מה קורה איתי ויהיה טוב- מין תחושת שלווה שאני לא יכולה להסביר ובאמת נרגעתי פעם ראשונה מזה כחודש, ואכן בבוקר פתחתי את המחשב והתברר לי שעברתי

עוז86

New member
זה חלום מעניין מאוד

אני רוצה לסכם מה קרה כאן: - אתה הכרת תודה לאלוהים לפני השינה וטרחת לציין את זה כאן (מעניין גם- על מה הודית?) - אתה ושתי ידידות שלך, הייתם שוב באוטו, רק שהפעם הוא היה אדום. (האם הן היו אותן ידידות או נשים אחרות?) - בחורה בשם "בילי"- אותו שם של אחות של ידידה שלך - היא מתחתנת בקרוב ואתה מתעניין בחתונה שלה- האם היא קנתה בגדים - הבחורה חתכה את האצבעות של אחת מידידות שלך - שניסית להגן עליה היא פגעה גם בך - יש לך הרגשה שמקרה כזה קרה בעבר - החלום זעזע אותך - נדמה לך שהחלום מזהיר אותך ממשהו אני לא מתיימר לפרש חלום, ואני גם לא מאמין שלכל חלום יש פירוש אחד. אבל הנה האסוציאציות שעולות לי : לי נראה שאתה חש איום מבילי, או מהחתונה שלה עצמה. האם אתה מרגיש שהיא רוצה לפגוע במישהו? האם היא רוצה איזשהי נקמה? האם היא מחפשת להטיל מום במישהו/משהו? מעניין מה האישיות שלה.. היא חתכה לאחת הידידות את האצבעות. מעניין מה מסמל לך אצבע חתוכה? האם זה פגם חברתי? פגם אסטתי? אתה ניסית להגן על ידידות שלך. האם אתה עושה את זה גם במציאות? האם אתה מגן על ידידות שלך? האם אתה פוחד מזה? אתה פוחד שבסוף "תשלם" על זה? התגובות הרגשיות שלך היו כאלה שהתייחסו לעבר- "אולי מקרה כזה קרה בעבר", התייחסו לעתיד- "זה בא להזהיר אותי ממשהו"- ומתייחס להווה- "מזעזע אותך". מדוע חשוב לך כל כך הזמנים האלה? מה אתה מנסה להשיג? בד"כ שאדם רוצה להיזהר ממשהו, הוא רוצה לשמור על משהו, להגן על משהו, אחרת לא היה ממה להזהר. אז ממה אתה פוחד? מה היה נותן לך אילו מצאת שמקרה כזה קרה? מה אתה רוצה להשיג? אלו שאלות שתצטרך לחשוב עליהם. אגב, משעשע אותי שבזמן שאני כותב את זה יש מצד ימין פרסומת עם הדמות של זגמונד פרויד

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני מקווה שדעתי לא מוטעית, ורון התכוון למצוא אם מקרה כזה קרה בעבר, כי הרבה פעמים קורה שמכניסים (בלא מודע) תמונות, חדשות או סתם דברים, ואז משהו קופץ לבקר אותנו בחלום ומתבלגן מהדברים האלה. אז רון פשוט הלך לבדוק אם זה לא משהו כזה, והחלום באמת מקורי אצלו. מקווה שהבנתי נכון:)

טוב פתחת לי את הצורה!!!!!;;;

פשוט נקרעתי פה אלוהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני בהחלט אצטרך לחשוב על השאלות שלך ואקפיץ שיהיו לי תשובות...

kikona126

New member
../images/Emo13.gif

בי - לי (תקרא את השם ככה ותבין את המשמעות שלו כרגע) בקשר לרוצחת, האם אתה אחרי סיום של קשר? או שאולי בקשר חדש, ומפחד לעבור לשלב הבא? האגודל הינה אצבע מאוד מיוחדת אצל האדם - היא בעצם מבדילה אותנו מבעלי החיים ונותנת לנו את האפשרות לאחוז בדברים. היא האצבע היחידה שיכולה לעמוד מנגד לכל שאר האצבעות. האם היכולת שלך לאחוז בדברים (חברים אמונות ועוד) או לעמוד מנגד, להיות השונה, לא ללכת אחרי העדר קצת רפוייה לאחרונה?

כפרה על החכמה...

בילי, שבתוכי יהיה רק לי דברים, אכיל רק את עצמי. ולא אחרים. נכון? בקשר לרוצחת - אני הפתיחה של רנסנס - תקופה חדשה שבה חזרתי לחברים והידידות הישנים והישנות שאותם זנחתי קצת בגלל הצבא ויחד עם זאת משלב חבר'ה חדשים מהחיים החדשים שלי בין היתר בצבא.. וכן, אני אכן לאחרונה רפוי בקטע של ללכת נגד הזרם וכד'. הייתי שבוע ברגילה. הרשתי איך אני חוזר להיות אותו רון שהייתי לפני הצבא. אותו רון שעומד על שלו ואומר מה שבלב ומה שפה. בלי עצם בלשון. .וכשחזרתי לצבא הרגשתי ששוב אני על מצב ניוטרל בחיים, עושה מה שמצפים ממני לעשות, עונה את התשובות שירצו לשמוע ממני ולא את התשובות שייצאו באמת ממני. מהלב שלי. לנסות להיכנס לנישה הזאת של המאמי שמרצה את כולם, מאשר של הנישה של פאקינג רון, הגבר גבר שעומד על שלו. זה קשור?

kikona126

New member
כן מאוד קשור...

ויפה שזה הגיע אחרי הרגילה כשחזרת לצבא... הרוצחת בעצם מסמלת את הקטע של ההליכה נגד הזרם. ביום שהיא (או דמות אחרת) תרצח אותך בחלום, זה יהיה ביום תשתחרר, כי אז בעצם תוכל לחזור להיות הגבר גבר שעומד על שלו (ושים לב, זה גם יכול להיות מספר חודשים לאחר השחרור, כי יקח לך זמן להגיע למצב הזה) בי לי - מה שיש בך הוא לך ולא לאחרים... בקשר לרוצחת - זה מוזר, כי בדרך כלל אני שואלת רק שאלה מסויימת כשיש רוצחת בחלום (בדרך שאלה לכיוון ספציפי, לפי החלום), אבל הרגשתי שיש פה שני כיוונים... בעצם החלום מעלה לך את כל הקונפליקטים האלו.... ודרך אגב, אתה מוזמן לפורום חלומות בניהולי
(אני בכוונה לא נותנת פרשנות ישירה אלא משאירה אותך לענות על שאלות, כי ברגע שמבינים החלומות נרגעים...)

אז מה עושים???

איל אני יכול להיות מחובר לעצמי ו"כאן ועכשיו" כשאני מול המפקדים שלי, כשאני רוצה להגיד להם מה יש לי בלב ולא את מה שהם רוצים לשמוע.. זה כבר נהייה אבסורד.. נתנו לי אישור להגיע ב10 , וכשבגעתי ב10 אמרו לי מה למה רק עכשיו?? במקום להגיד להם אבל אתם הסכמתם.. חייכתיואמרתי.. סליחה, הייתה תאונה בדרך.. למה? למה ????

kikona126

New member
בי -לי

לפעמים צריך לדעת לשמור את הדברים ואת הרגשות לעצמנו ולא להתערבב עם העומס שהאדם שמדבר איתך מעביר אליך. שיהיה בהצלחה

למעלה