חלום חוזר

• פותח הנושא r5566
  • פורסם בתאריך

r5566

New member
חלום חוזר

בוקר טופי טופי ושלום לכולם,

כבר פעם שנייה השבוע שאני חולמת חלום מאוד דומה.

בחלום הראשון, אני בבית מתארגנת לצאת לתת הרצאה ואני מבינה שאני לא מוכנה וחוששת מאוד איך אסתדר, איך אדבר. שיש לי רק חלק מההרצאה. בנוסף מישהי נמצאת לידי ומבקשת ממני כרטיס ביקור ואני מתחילה לחפש בתיק, מחפשת ומחפשת ובסוף מוצאת אחד כזה מלוכלך וקצת מקומט ונותנת לה אותו.

והחלום השני מהלילה אני כבר נמצאת באולם ההרצאות והקהל עומד להיכנס ואני בחששות, מרגישה לא מספיק טובה וחושבת איך אסתדר, שאני לא אעשה בושות ומתכננת מה אגיד.

זהו. ורקע קצר, אני באמת בהתלבטות אם לפתוח את עצמי להרצאות. יש לי כמה עיסוקים כך שברור שהרצאות זה לא פרנסה יחידה שלי. עמדתי מול קהל בעבר וגם הדרכתי אבל לא נתתי הרצאות במקצוע שלי. ובאמת אין לי כרגע הרצאה מוכנה שלמה. אז מתלבטת אם להיכנס לזה בכלל או לעזוב ולהמשיך עם העבודה שלי וכל השאר.

טופי33

New member
הרקע הינו הפתרון

החלומות מביעים פחד .דרך החלום את מנסה להתמודד עם הפחדים .החלום מעלה חששות מוגזמים ,החלום קורא לך להכין מראש ,להיות נקייה מחששות ומשקעים.הכי חשוב תכנון .אלה דברים שאת עושה והחלום מחזק ומאשר שעלייך לעשות זאת.

r5566

New member
תודה רבה!
אולי באמת כי אני פשוט לא מוכנה

עדיין עם ההרצאה אז מגיעים כל החששות האלה.

אלישבע777

Well-known member
הערות והארות לחלום החוזר

אני רוצה להשלים את מה שאמרה טופי. קראתי את חלומותיך הקודמים ושמתי לב, שכולם בעצם קשורים לחלום החוזר הזה. יש בחלומות האחרונים מהיום, מוטיבים חוזרים מחלומות קודמים. אחד המוטיבים הוא כפי שאת כתבת בעבר ברקע, כאז וגם היום – כמו אז, את נעה מפרוייקט לפרוייקט וזה ממלא אותך חרדות וחששות.

כמו בחלום על צבים הפוכים ( נוב. 19) את עדיין כמו אז עוסקת בהרבה פרוייקטים שאת מתארת "מדשדשים וקצת תקועים ואני מתלבטת מה לעשות" וגם את "מנסה לעשות כל מיני דברים, ואין להם צמיחה". כל זה מקור לחששות, לחרדות ולחוסר ביטחון שתצליחי.

קראתי גם על חוזים שחששת מהם, שאולי התגלו בזמן כמעשה מרמה, או טעות ( הד לכך הוא, בחלום על מתנה משומשת גם מנוב. 19) והיה חוזה אחר.
ניסית להוציא ספר שאת חששת שאולי לא יקראו אותו ( הד לכך בחלום על החתונה שלך מאוגוסט 19, שאת חוששת שלא יבואו אורחים ומי שיבוא יסתכל "בעין עקומה".
החששות הם מוטיב חוזר והם באים לידי ביטוי גם בחלומות הללו, ואין פלא שהחלום חזר על עצמו. בחלום את שואלת אם כדאי לך להיכנס לעניין ההרצאות. על השאלה הזו, רק את יכולה לענות! החלומות משקפים את חרדותיו ואת דעותיו של החולם. מעט חלומות אם בכלל, הם נבואיים ונותנים תשובה "מהשמיים"...

בחלום את מחפשת כרטיס ביקור ומוצאת אחרי מאמץ, כרטיס ישן מלוכלך. מוטיב הלכלוך, מופיע בחלום על מתנה משומשת, מנוב.19. את אינך מתאמצת לשווק את עצמך, לא הכנת לך חבילה של כרטיסי ביקור מושכי לב. אומנם יש לך איזה כרטיס ביקור נסתר במעמקי התיק אבל מה? קשה למצוא אותו. כשאת מוצאת אותו סוף סוף,הוא נראה משומש, ישן , מלוכלך ומקומט. מזכיר את מוטיב מחלום "המתנה המשומשת" ( קרם הפנים) שקיבלת חצי גמור, ומלוכלך ולא רצית בכלל לקבל . כאן את נותנת כרטיס ביקור, שאף אחד לא היה רוצה לקבל כזה! אם תרצי להיות מרצה - תצטרכי לעסוק גם ביחסי ציבור ובפרסום.

אולי החלומות קוראים לך, להתמקד יותר בעיסוק אחד או שניים ולהתכונן יותר טוב? אולי להיות עצמאית בעבודה, זו בעצם עבדות, וכדאי לך לעסוק בעבודה יותר מסודרת עם שכר הוגן בצידה ושעות נוחות? וכמובן כמו שטופי אמרה – מה שאת רוצה לעשות – לתכנן מראש. זה ימנע פדיחות וחרדות לא רק בחלום, אלא גם במציאות.

אשמח לתגובתך!

r5566

New member
וואו

אני מתרשמת מאוד שאת זוכרת את החלומות הקודמים שלי וכל הכבוד לך על ההשקעה בתשובה.
כן, אני מתחברת למה שאת כותבת. ברור שאני מתכוננת מראש וזו דווקא הבעיה שלי שעד שלא ארגיש מוכנה ב 100% והפרויקט מבחינתי צריך להיות מושלם אז אני לא אתחיל את זה (כאן, ההרצאות). בגלל זה כל החששות. והקטע של שיווק הוא מאוד קשה. אני אדם יותר של תוכן ויצירה ופחות כל מה שמסביב.
ואני עוסקת בשני תחומים ולא מתאימה בכלל לעבודה "מסודרת". ובתחומים האלה, צורת העבודה מגוונת, אפשר לעשות כל מיני דברים אבל הכל בתוך אותו תחום.

אלישבע777

Well-known member
תודה על התגובה!

בעניין החלומות, אפשר לראותם בפורום בדפים קודמים... אני שומרת את כל החלומות שאני מפרשת. חלומות לא פעם קשורים זה לזה, וכך אני יכולה להסתמך על חלומות קודמים, בפרושים של החלומות החדשים ולתת פרוש יותר תלת מימדי ויותר מדוייק.

למעלה