חלום השבת

אטיוד5

Active member
חלום השבת

אני נמצא בשדה תעופה מסדר את העניינים מול הפקידה כשפתאום מתברר ששכחתי את הדרכון. מצלצל לאמא ולאשתי (את שני המספרים אני זוכר, אבל בקושי) שיכינו את הדרכון, אני כבר חוזר לקחת אותו. רק שלא ברור אם אספיק את הטיסה אם אסע הלוך חזור. אחרי זה אני רץ לסניף TWA ומפריע שם להרצאה בנושאי תעופה לקבוצה של טמבלים שכולם קשובים מאוד, גורר את המרצה הצידה כדי לשאול אותו אם אולי בכל זאת יתנו לי להכנס לארה"ב בלי פספורט, הרי הם כבר מכירים אותי, יודעים שנכנסתי ויצאתי בלי שום בעיות מספר פעמים. אז האמריקאי הזה מאבד את הצפון, הוא לא יודע לתת לי תשובה ואז אני מחליט שמספיק מהשטויות הפרנואידיות האלו, כדאי שאתעורר. רק אחרי שהתעוררתי חשבתי שאם אשתי היתה נוסעת את ההלוך בלבד, מביאה לי את הדרכון, היה נחסך זמן יקר. איזה אידיוט הייתי בחלום. חחחח

לא נעים לי

אבל החלום הזה מציג בעייה דומה לחלום עם הרומניה השמנה. אטיוד, זה לא קבוצה של טמבלים שקשובים מאד, זה אתה !

אטיוד5

Active member
ידעתי, ידעתי

שתזדרזי לבוא להגיב. איזה תענוג. למען האמת, הטמבלים היו רק קרס בשבילך, פתיון. ובשבילך בלבד. את יכולה לקחת קרדיט על זה שאני מתיחס אלייך. ומצד שני, מי רוצה שטמבלים יתיחסו אליה? חה.

אטיוד5

Active member
עוד שני דברים

אחד בקשר לחלום - תגידי, יש משמעות לזה שכל הנוכחים שם בהרצאה היו לבושים בחולצות לבנות ובמכנסיים/חצאיות אדומות? לחלק גם היו כובעים אדומים. ודבר שני, אולי כבר תחליפי ניק? איכשהו אני יותר חושב עלייך בתור לאסי ופחות בתור מנגו. לא נעים.

שוב לא נעים לי

שאתה מבזבז עלי פתיונות וקרסים. אח זו , כובעונים אדומים , באמת לא נעים... מצד שני , יתכן שמדובר בכלל בתורכים. כי אם תוסיף לכובע את החולצות הלבנות , יש לך את הדגל התורכי .

אטיוד5

Active member
לי מאוד נעים

להפיל אותך שוב ושוב בפח. אני יודע, זה קצת חולני, וזאת גם לא חוכמה כזאת גדולה, להפך, נורא קל להפיל אותך בפח. אבל זה כ י ף ף ף, אין מה ל'שות.
התמונה משמאל תבהיר לך מדוע כולם שם היו באדום לבן. הם היו בתדריך דיילים ודיילות.

אטיוד5

Active member
דרך אגב

איזו אסוציאציות עושים לך כובעים אדומים, לא הבנתי. צנחנים זה רע?

אכן אידיוט גמור

אתה מדהים, ליוסף לא היו כל כך הרבה חלומות כמו לך. בסוף עוד יתברר שהחלומות המוזרים הם המציאות וכל השאר הוא בעצם החלום (או הסיוט) שלך.

אטיוד5

Active member
כבר חלמתי עלייך גם ...

אבל בינתיים אני לא מעז לספר מה היה שם.

למעלה