חלום הצבעים

ליידי 1

New member
חלום הצבעים

האם מישהי מכיר ספר/ סיפור בשם חלום הצבעים? אשמח לקבל עליו מידע כגון מי כתב אותו וכו'..

ניצהלוי

New member
ללידי 1 - תשובה

אני מכירה ספר של הסופרת שרה זלוף הוא נקרא "חלום הצבעים" הוצאת שמואל זימזון,ספר מקסים תהני!

צבעים

לא זוכרת את שם הספר, אם הוא כמו שאת מחפשת אך, זכור לי ספר גדול עם המון צבעים של אלונה פרנקל. אולי???

חלום הצבעים של שרה זלוף

והוא הולך כך: שי בבוקר התעורר ולאמא הוא אומר: אמא, אמא חלמתי חלום, חלום בצבעים צהב כחול אדם בחלומי היתה מריבה. כל צבע אומר: אני, אני הוא החשוב ביותר. אמר האדום: אני צובע את הדם, בלעדי לא יוכל לחיות האדם. אמר הכחול: אני צובע את כל השמים וראו ראו בים את המים. אמר הצהוב: ואני את השמש צבעתי ואת הלימון, תארו לעצמכם: בלי השמש הייתם ממשיכים כל הזמן לישון. ועוד הם רבים דוחפים ומכים פתאום ראיתי עוד צבעים. האדום נפל על הכחול, ופתאום ראיתי צבע סגול. סגול כמו סיגל פורח המפיץ יופי של ריח. וכך הם ממשיכים ואני מגלה עוד צבעים: כשצהוב נגע באדום פתאום ראיתי צבע כתום כמו התפוזים בפרדס שאותם לאכול אני כה אוהב. ואני אותם לא מצליח להרגיע וצהוב על כחול מתגלגל ואני כבר ממש מתבלבל. פתאום צבע חדש מופיע, ירוק כמו הדשא, ממש מרגיע. ועוד הם מתקוטטים ואני רואה עוד צבעים נפלאים: חום של אדמה ושחור של החושך, לבן של השלג וורוד כמו הורד. ולפתע פתאום משתררת דממה, ואני אומר להם על מה כל המהומה. הבנתי הכול תוך כדי מריבה שכלכם חשובים באותה המידה. תארו לעצמכם איך היה נראה עולמנו ללא אחד מכם- ממש משעמם! בהצלחה

ליידי 1

New member
../images/Emo51.gifזה הסיפור ../images/Emo51.gif

תודה רבה שהעתקת את כולו, עזרת לי מאוד.

gili111

New member
נורה של יובל תודה רבה../images/Emo68.gif

תודה לך, העתקתי את הסיפור

למעלה