חלום היה לי אתמול

חלום היה לי אתמול

ואני בד``כ מאותם אנשים שלא זוכרים את החלומות שלהם.....והפעם אני כן זכרתי. זכרתי שהייתי אמור לפוצץ את רכבת ישראל. היו לי 2 פצצות, ועל הרכבת היו הרבה מאוד אנשים. אני זוכר שהנחתי את 2 הפצצות ב- 2 קרונות שונים. הצמדתי אותם על החלון הפונה לכיוון הנסיעה. הרכבת הייתה הרכבת מתל אביב לחיפה (אני משתמש ברכבת זו אחת לשבוע). הנחתי את הפצצות מימין לכיוון הנסיעה על החלון. הפצצות היו למעשה קופסאות בגודל של 20x20x20 בצבע לבן, והצמדתי אותם לשמשה העליונה של החלון. על הרכבת (בחלום) היו כמה חברים שלי שאני לא זוכר אותם, אבל אנשים שאני לא בקשרים כל כך טובים איתם, אבל אחד מהם (אם אני לא טועה) היה השותף שלי,שידע על הכוונות שלי לפוצץ את הרכבת...והיה יחד איתי. קצת לפני חיפה, הייתי צריך לרדת, אבל אמרתי לכמה חברים שלי שיש פצצה ברכבת אז הם ירדו יחד איתי מהרכבת. כאשר יצאנו החוצה, הבנתי שהרכבת לא תתפוצץ, מכיוון שהיה חסר השלט, או הדבר שמפעיל את הפצצות (מוזר?!), אני בחלום קראתי לזה ``מרעום`` אבל אני לא יודע בדיוק מה זה המילה הזאת. בדיוק בנקודה הזאת, העירו אותי עובדי הבניין שהתחילו לעבוד במרץ עם הכלים הכבדים שהרעידו לי את החדר. ראוי לציין לדעתי, שלא אחת אני מתריע בפני חברים שלי, על הטיפשות של מבצעי הפיגועים מכך שלא מבצעים פיגוע ברכבת ישראל. כמובן שהם אומרים לי: ``אל תתן להם רעיונות``...אבל אני רואה את הבדיקות בכניסה לרכבת, והן ממש ממש לא קפדניות. מישהו יכול לתת רעיון לפיתרון ? תודה, ~תומר~ מפורום סטודנטים...

``אל תתן להם רעיונות``...

היי ``הולדן``, ברוך הבא! מחלומך עולה נטיה ברורה שלך לדיוק ולפרטנות מרתקת. כמו כן יכולת אירגונית, תופס פיקוד... אכן, חלומך מנסה לממש את התאוריה שלך בקשר לפיגוע המוני באמצעות הרכבת, ותרשה לי להצטרף לחברך: ``אל תיתן להם רעיונות``... אגב, ``מרעום`` הוא מעין מנגנון השהיה המפעיל את הפצצה או את הפגז... חלומות פז, רואה בכוכבים.

למעלה