חלום הזוי משהו...

חלום הזוי משהו...

חלמתי שאני באה לקופ"ח לאיזה בדיקות, ואני נכנסת לאיזה רופאה שלא בדיוק שפויה בנפשה שמחליטה לעשות לי שוב בדיקות דם וזה, וכשאני מתחילה להתנגד ולומר לה שעיתי לפני שבוע היא מתפרצת והופכת להיות איזה ביג-פוטית כזו ואני בורחת וכל הרופאים שם גם הופכים להיות כאלו, והם כולם אלימים ומנסים לתפוס אותי ואת החולים האחרים.. קיצר.. לא כיף במיוחד.. עכשיו אני הולכת לישון באמת (קודם זה היה נימנום בעבודה) לילה\בוקר טוב

חחחחח לחלום?

ז המשהו שעושים מתוך שינה לא? זאת אומרת שצריך לישון? הגוף שלי מצחקק עליך :p יאללה לעבודה או לים.. זו השאלה... {וויתרתי כבר על שינה..} אההה והחלום שלך אומר משהו על הפחד שלך מתוצאות של בדיקות כי החרדה היא מה שקורה במרפאה.. או שעשו לך משהו במרפאה ואת לא רוצה לחזור.. חח לכי תבעטי בהם ותחזרי לישון.

אם אפשר לקרוא לזה שינה

אנימתחילה השבוע עוד עבודה, מה שאומר שאני אשן קצת בעבודה אחת וקצת בין העבודות, וזה בהנחה שאני ארדם...

תאמין לי שגיליתי את משמעות החלום בהקיץ באמת

אם אתה נמצא בקורס רצח בצבא בלי שעות שינה אתה מוצא את עצמך חולם על דברים לא קשורים באמצע השיעור מתעורר ולא מבין מה לעזאזל היה כרגע בכיתה.. או שאתה גם יכול לחלום ממש עם כל הקטע של השינה. השאלה היא עד כמה אתה רוצה להישאר "עירני" באותו שיעור

דנטל

New member
שונאת לחלום

לשמחתי, זה לא קורה הרבה, לפחות לא חלומות שזוכרים אותם לכמה דקות.

למעלה