חלום די מוזר

חלום די מוזר

זו הפעם הראשונה שאני בפורום הזה ככה שאני לא ממש יודעת מה קורה פה אבל רציתי לדעת אם מישהו יוכל לפרש לי את החלום הוא די טיפשי לפחות חלקים ממנו אבל זה חלום לא שולטים בזה אז זה היה ככה: הייתי במין סוג של מסיבה ודיברתי אם בן אחד והייתה לנו שיחה ממש נחמדה וחשבתי שהוא ממש מוצא חן בעיניי אבל הוא כאילו קרא את המחשבות שלי ואמר לי שלא אותו אני אוהבת אלא נער אחר והצביע עליו והנער האחר ביקש אם אני יכולה להביא לו טיפות לעיניים(כן זה חלק ממש ממש דפוק) ואני מביאה לו ואנחנו מתנשקים.והילד הזה בשיכבה שלי אז אם מישהו יוכל בבקשה לנסות לפרש את זה אני נורא אשמח :)

תפקחי את עיניו....

היי ``מאוהבת לשעבר``, ברוכה הבאה! חשוב לדעת מיהם שני הבנים האלה ומה תפקידם בחייך. אם נצא מנקודת אנחה שאכן את הבן השני את אוהבת, אז חלומך מרמז על כך שאת מרגישה שהוא מחכה שתפתחי את עיניו בקשר לרגשותיך כלפיו... חוץ מזה, בחלומות אין חלקים ``דפוקים``. החלום מאוד אישי, ולרוב הוא מלא בסמלים מיוחדים של החולם. בחלום אין גבולות ואין כללים, כך שכל פרט חשוב. הפרטים ``הדפוקים``, כהגדרתך, הם אלה שעוזרים לך להתקרב אל פנימיותך...אז אל תזלזלי בעצמך. חלומות פז, רואה בכוכבים.

תשובה לרואה בכוכבים

היי רואה כוכבים זאת שוב אני אז הבחור השני נראה לי שאני מחבבת אותו הבחור הראשון הפנים שלו היו מטושטשות אבל אולי זה הבן שפעם הייתי מאוהבת בו והבחור השני הזה נראה לי שחיבב אותי(במציאות אני מתכוונת) אבל הוא כניראה גילה שאני אהבתי את הבחור הראשון ולא יודעת מה אחר כך אבל הוא ממש מוצא חן בעיניי יש לך אולי איזשהי עצה? :)

שכחתי משהו....

שכחתי להגיד שכבר היו לי שני חלומות על אותו הבחור השני שבהם אנחנו יחד באחד :חברים ובשני(בחלום השני): אני וחברות שלי יושבות והוא לידן ואז הן הולכות משם והוא מהסס אם להתקרב אליי אבל הוא מתקרב ואני מהססת אם להניח עליו את הכתף ואז באה רוח והיה לי נורא קר והוא החזיק לי את היד ואם אני לא טועה חברות שלי עמדו מהצד השני שלי . זהו בעצם והחלומות האלו הראשון היה לפני איזה 9 ימים החלום השני יום אחריו והאחרון (זה שפירשת לי) יום שישי ואלו החלומות היחידים שאני זוכרת מהזמן האחרוןככה שאני מניחה שהם חשובים לא? בכל מקרה תודה

דברי איתו...

לפי החלום שלך, את מרגישה שהוא לא יודע על רגשותיך. אולי הגיע הזמן שידע..... חלומות פז, רואה בכוכבים.

למעלה