חלום דיי מוזר...

no_i_d

New member
חלום דיי מוזר...

אוקיי אז ככה היה לי חלום לפני כמה זמן מאוד מוזר הלכתי להתקלח וכשיצאתי היה 3 בלילה ואז נכנסתי לישון ופתאום ראיתי ראש ענקי של רוח רפאים מולי (יש לציין שאני דיי מפחדת מרוחות רפאים ) וכשהסתכלתי שוב ראיתי יד ענקית מולי ואז התחלתי להיחנק כמובן שידעתי שזה חלום אז הכרחתי את עצמי להתעורר מכאן זה כבר לא חלום בכל מקרה , שמעתי את אימי ואחי ברקע רק ש...עדיין נחנקתי אבל לא ראיתי לא את היד ולא את הראש הצלחתי לפקוח עיניים וראיתי את אימי ואחי מדברים ניסיתי לקרוא לאחד מהם אבל לא הצלחתי להוציא הגה ואז אמא שלי באה לראות מה איתי וזהו התנשפתי קצת ואז הסתכלתי בשעון והשעה הייתה שלוש תודה מראש

JFK1

New member
פתרון החלום(NOID

שלום לך בראשית מכתבי ברצוני להדגיש שאני פותר את החלומות עלפי התורה וספרי המקובלים ולא על דעת עצמי. התופעה שסיפרת עליה מוכרת היטב כאשר אדם נמצא במצב של עירנות מבלי יכולת להגיב לסובבים אותו. כידוע חלומות ומראות שלילים מקורם במושג הניקרא "קליפות" שלא כאן המקום לפרט עליו. מה שראית היה מראה ולא חלום במובן המוכר לכולנו. על מנת להינצל ממראות וחלומות לא נעימים ישנה עצה קלה המופיע בספרי המקובלים והיא אמירת הפסוק "שמע ישראל ה´ אלוקינו ה´ אחד" לפני השינה. מנסיון של רבים וטובים העצה הזו מועילה מאד. אני מאחל לך חלומות נעימים וטובים ואשמח לשמוע תגובה על פניתי ועם העצה הועילה. בברכה J.F.K

no_i_d

New member
תודה.. ../images/Emo39.gif

קודם כל אני מצטערת על הצורה הכל כך לא ברורה שבה כתבתי נורא מיהרתי אבל יותר מזה רציתי להגיד תודה אני אקבל את עצתך וכבר נראה...

JFK1

New member
,תגובה לNOID

שלום לך שמחתי לקבל את פניתך אלי. אני בטוח שעצתי תועיל לך ביותר. אשמח לעמוד לרשותך אם התעוררו לך שאלות נוספות בתחום זה או בתחומים קרובים. בברכת כל טובJ.F.K

למעלה