חלום בלהות

דנה 13

New member
חלום בלהות../images/Emo53.gif

הי התעוררתי מחלום נוראי. מחר יש לי שאיבה וחלמתי שלא מוצאים ביציות היתכן??? לילה טוב

נועם@בת

New member
חלומות שוא ידברו../images/Emo57.gif

מחר תתעוררי מההרדמה ותשמעי יש לך יופי של ביציות
. אם יש לך רסקיו רמדי, קחי ממנו ולכי לישון.
מחזיקה לך אצבעות נועם

נדודי שינה

כן יקירתי... מי כמוני מבינה אותך..(אני כדי שהסיוטים לא יגיעו פשוט לא הולכת לישון)
שרון

פּוֹנְג

New member
חלומות הם לא ניבוי העתיד. אלא שיקוף

של הפחדים שלך. מה זה לא הגיוני שתפחדי מזה? אולי אין לך מה לפחד שלא ימצאו ביציות כי את בטח כבר יודעת כמה זקיקים יש לך אבל הפחד הזה הוא רלוונטי לפני כל בדיקת זקיקים, אז על אחת כמה וכמה לפני שאיבה. מאחלת לך חלומות נעימים בזמן השאיבה כי אחר כך הילד כבר לא יתן לך לישון, שלא נדבר על לחלום.

רוית ב

New member
ואם בחלומות עסקינן....../images/Emo6.gif

אני חייבת לציין שהנושא הזה מרתק אותי תמיד כי יש חלומות של נשים בתקופת הטיפולים שהן פשוט מטורפים ומדהימים ובכלל הפחדים והמתחים שלנו נכנסים לנו לשינה ונמפריעים לנו לנוח כבר סיפרתי בפורום איך חלמתי שנולד לי תינוק "אולטראסאונד" שקוף בשחור ולבן (זה אחרי שהייתי ב US זקיקים והיתה על הקיר תמונה של תינוק בתלת מימד) והתינוק לא בכה והייתי צריכה לשים אותו באקווריום בסלון כי אי אשפר לחבק אותו כי הוא שקוף.. טירוף... אפרסקה - שאני מצטטת אותה כאן חלמה חלום שאני לא אשכח בחיים כמה צחקתי - היא הלכה לצילום רחם (בחלום) והרופא נותן לה בוק שלה בעירום... ועוד כהנא וכהנא דמיונות מטורפים..... אני חושבת שצריך לשרשר חלומות משוגעים שחלמנו בטיפולים ואז לגלות כמה זה מצחיק ומדהים מה שקורה לנו בלילה ולא רק ב US. תשנו טוב! חלום טוב חלום שלום

בולה101

New member
חלומות../images/Emo8.gif

מי שיום לפני השאיבה לא חולמת חלום מהסוג הזה היא לא שפויה מה שמשאיר אותך ואותי ועוד הרבה "יוספות" נורמליות לחלוטין. בקיצור להיות רגועה- בכל בשליטה

נעמה122

New member
אני חלמתי את התוצאות של הבדיקת זרע

עשינו בדיקת זרע חוזרת (4 חודשים אחרי ניתוח וריקוצלה), עדיין לא קיבלנו תשובות. חלמתי שאני מקבלת טופס שכתוב עליו בירוק בשורות לונגיטודינליות (כמו בסרט "מטריקס"), וכל החלום ניסיתי לפענח את המספרים. מקווה שכשהתשובות האמיתיות יגיעו יהיה יותר קל להבין (בשתחילת שבוע הבא), והאמת - לא אכפת לי אם זה טוב או רע, גם אם התוצאות לא טובות - לפחות עשינו את שלנו, ואפשר לעבור לשלב הבא (ICSI) ולהפסיק כבר עם ההפסקה הזאת. אנחנו 4 חודשים כבר יושבים ומחכים לזרעונים האלה שישתפרו. די, מספיק.

למעלה