חלום בלהות

Siren

New member
חלום בלהות ../images/Emo5.gif

אודאון אחרי לילה בלי שינה אני נוזף בעצמי על כך שברגע של חולשה העדפתי את אודאון על ברברסקו הנהדרת. למנה ראשונה הזמנו קלמרי פריך ברוטב איולי חריף שהזכיר יותר מידי את המנה במיקה, רק 2 רמות מתחת. גם הזמנו שרימפס פריך בלימון וג'ינג'ר על מצע גזר וכוסברה (25 ש"ח). המנה היתה מדאיגה בקוטנה (5 שרימפס), הגזר הזכיר מצע של אגרול במסעדה סינית ולכוסברה היתה נציגות של עלה אחד. לגבי הג'ינג'ר אני בדילמה: מצד אחד אני לא מומחה גדול באיתור טעמים אבל מצעד שני הוא אינו טעם שקל להתעלם ממנו לכן סביר להניח שהוא פשוט נעדר. גם במנות העיקריות נכשלנו. כשאודאון כותבים בתפריט פילה מוסר בגריל הם מתכוונים בלשון יחיד, דהינו פילה אחד יתום מאחיו. לגבי הספריבס, אודיאון אוהבים להגיש אותו שחום על גבול שרוף היטב. יש לי עוד כמה הערות, חלקן בונות וחלקן סתם ציניות. אסכם במילה אחת: לוותר! ואם בבלהות עסקינן: סי-בס בעבר נמנתי על השגרירים הנאמנים של המקום. לאחרונה המסעדה החליפה בעלים (שוב!) והרמה בהתאם: החומוס תעשייתי, הסלטים עייפים ופירות הים לא טריים. הפעם בשתי מילים: לא נחזור.

באמת חבל - אהבתי את סי-בס

מאוד אהבתי וגם הייתי, אם לצטט אותך, שגרירה... חבל לשמוע שהם התדרדרו... לגבי אודיאון- לא אכלתי שם כך שאין לי עמדה, אבל זה תמיד מרגיז לשמוע ביקורת כזו על מסעדה נחשבת.

neta2

New member
עצובה .. אודאון זו מסעדה אהובה

וסיבס, לא מכירה.

meravbr

New member
2 הערות

1. באודיאון צריך לדעת מה להזמין (כמו בכל מסעדה בעצם). אני למשל מזמינה את מנת הניוקי בטטה עם כבד עוף ומתמלאת בהחלט. אנחנו הולכים כמעט תמיד לעיסקית (בימי שישי גם) ויוצאים שבעים. גם ההמבורגרים שם מספקים ביותר וגם הסטייקים. והכנפיים שם חבל"ז. מהמנות הראשונות בעיסקית, למשל, אני יודעת שאין מה לצפות. ממש פיציות (במיוחד הירקות בגריל - מנה מצחיקה בהחלטי). אבל אני יודעת שאח"כ יבוא סלט ירוק טוב ומנה עיקרית יפה. שרימפס אני לא אוכל שם. 2. סיבס מזמן נפלה חזק. לפני חודשיים בערך (אולי יותר, בטח נמצא במאמרים איפהשהו) היינו בפעם האחרונה בהחלט. נפלו לתהום הנשייה. אין מה ללכת לשם, ויש מסעדות דגים הרבה יותר שוות.... מאחלת שיהיו לכם ארוחות טובות יותר!

Lear22

New member
כמו ברוב המקרים, אני בדיעה עם מירבי

אני לא מאשים, אבל בחירת המנות מאוד תמוה בעיני. המנות שהזמנת לא ממש מתארות את הבסיס של אודאון, שהוא בגדול בשרים. הם אולי אוהבים להתהדר בזה שהם ביסטרו ובלה בלה בלה אבל כאן לא המקום לאכול מנות שרימפס או פילה דג. עוד הסכמה אחת יש לי עם אמא של... חמישה שרימפס ועוד קצת מסביב למנה ראשונה, בהסתכלות על התמחור הוא בסדר. לדעתי. מה שכן יש להם סלט פלפלים קלוים עם פטה שהוא מצויין. חבל לי לשמוע על הספריבס, כי כשאני אכלתי שם הם היו מעולים. יש מצב שאולי אני אלך היום לארוחת יומולדת של חבר שם, אם אני לא אתקמצן,ואז אדווח מקרוב. בכל מקרה, בפעם הבאה אני מציע להתמקד בבשרים, כלומר המבורגר, סטייקים וחבריהם. גם מנת הניוקי מאוד מומלצת.

liti

New member
עם כמה שזה מעצבן זה נכון,

כשהולכים למסעדה שמתמחה בדבר מסוים צריך להתמקד במנות הספציפיות שבהן מתמחה המסעדה, למרות שבתכלס לא יזיק קצת מאמץ נוסף של המסעדה לשפר את המנות בהן היא אינה מתמחה ולהוציא לקוחות מרוצים.

Lear22

New member
מאמץ זה תמיד טוב

אבל אני לא אוהב שמתגלחים על חשבוני. במיוחד כשמדובר במסעדות יקרות. כמו שאני לא אלך לג'קו ואזמין סטייק בקר, לא אלך לביג מאמא ואזמין קלמרי מוקפץ עם יין לבן, ככה אני לא אזמין דג או פירות ים באודאון, בבירנבאום או בוויט הול. עדיף ללכת על בטוח. ניסויים אפשר ורצוי לעשות, אם כבר על מנות ראשונות, ואפשר גם לעשות ניסויים על מה שהמסעדה טובה בו. כל מיני מנות יום של בשר או ויראציות חדשות שיש לשף

liti

New member
אבל קורה שאין לך ברירה,

למשל, כשאתה מגיע למסעדה לא רעב, או שבא לך משהו קטן, ואז אתה אוכל אותה. לי זה קרה בפעם האחרונה לפני שבוע, כשנכנסנו לפני הצגה למרמורק. זכרתי את התשבוחות שלכם פה בפורום על ההמבורגרים, אבל ממש ממש לא התחשק לי לאכול אלא לנשנש משהו, וקיוויתי שמסעדה שמגישה המבורגרים מהוללים גם מגישה דברים אחרים טובים. הלכתי על המזטים שלהם (גלילת חציל עם גבינה בולגרית, קרם חצילים בגבינת עיזים, לבנה וחמוצי הבית), שהיו- פשוט נפילה גדולה (גם החמוצים!), ואפילו הפוקצ'ה שלהם הייתה זוועתית. אז נכון, כפי שאמרנו, שבמסעדה שמתמחה במשהו עדיף להתמקד באותן המנות ולא בדברים האחרים, אבל לא תמיד מתחשק, וכן יש ציפיה למנות ברמה סבירה ולא לנפילות היסטריות. בסופו של דבר התוצאה היא אכזבה גדולה של הלקוח, שהסיכוי שיחזור הוא ממש לא גבוה, וכאן המסעדה מפסידה, וחבל.

למעלה