חלום בהריון

lee_1

New member
חלום בהריון

שלום לכולם דבר ראשון אני רוצה לציין שאני בת 15. לאחרונה היה לי חלום שכשקמתי בבוקר זכרתי מאוד בבירור... הייתי בחלום בהריון ותוך כדי החלום גיליתי כיאלו שהייתי כבר בהריון והיתה לי הפלה ושעל התינוק הזה אני מאוד שומרת כי הוא חשוב לי. חלמתי גם שאימא שלי יודעת אך בכל זאת אני צריכה לספר לה על זה והיא מאוד כעסה על זה- את אבא שלי אני לא חושבת שראיתי בחלום. החלום הזה היה לפניי שבועיים וזה עדיין מטריד אותי מאוד.. אני ישמח לשמוע מה את חושבת על זה, תודה.

Tangled_Heart

New member
מוזר...

גם לי היה חלום כזה..רק שזה היה שהייתי יחסית קטנה..כאילו רק בת 12 או משהו כזה הייתי נורא בלחץ מגיל ההתבגרות וכאלה בכל מקרה, גם אבא שלי לא היה בחלום ואני זוכרת שאני מספרת לאמא שלי על הריוני...הרגשתי ממש רע תוך כדי החלום לא ממש זוכרת אותו אבל עכשיו אני נורא רוצה לדעת את הפירוש :)

Tangled_Heart

New member
אוי, כמה לא נחמד מצידי..

ברוכה הבאה לפורום!!! מאחלת חלומות מתוקים, רוני. :)

הוצאת דברים לפועל...

היי ``לי``, ברוכה הבאה לפורום! החלום מרמז על משהו חשוב ויקר שמתפתח בתוכך. ה``משהו`` הזה הוא מאוד אישי ורק את יכולה לדעת במה מדובר... הלידה מסמלת הוצאת דברים לפועל. כנראה שבעבר לא הצלחת להגשים את מה שהיה בתוכך, והפעם חשוב לך מאוד להצליח בכך. אמא שלך מעורבת בחייך יותר מידי. והתחושה היא שלפעמים את צריכה לעשות את מה שאת צריכה לעשות בשביל להתקדם לבד, בלי לערב אף אחד. חלומות פז, רואה בכוכבים.

lee_1

New member
תודה...

תודה רבה על התשובה בינתיים אני נמצאת במין שלב בחיים שאני עדיין לא יודעת מה אני רוצה מעצמי. זה מאוד נכון שאני מרגישה שהרבה דברים שרציתי לעשות נכשלתי בהם ועכשיו הרבה יותר חשוב לי להצליח. תודה ולכולם- חלומות מתוקים ונעימים

למעלה