חלום או מציאות

ניקול30.

New member
חלום או מציאות

היא נכנסה למשרד לכאורה יום רגיל של עבודה, הדליקה את המחשב ונכנסה קצת לצאט רק לכמה דקות חשבה, פתאום מצאה את עצמה מדברת עם גבר בן 38 סיפר שהוא מנהל בחברה גדולה, מחפש קשר לא מחייב דיסקרטי של חום ואהבה, היא אמרה גם אני, המשיכו לדבר עוד כמה דקות והיא ברגע של אמון אמרה לו"בוא נדבר בטלפון " ונתנה את מספר הנייד שלה, נוא התקשר קול גברי חזק נעים לאוזן, דיברו כשעה בערך, ואז היא אמרה" חייבת להתחיל לעבוד השיחה זורמת איתך כל כך אבל חייבת לעבוד תתקשר אלי אח"כ ?" הוא הבטיח להתקשר יותר מאוחר. כל יום העבודה הוא לא התקשרבסוף היום הוא התקשר ושאל "סיימת כבר?" היא ענתה "כן" ואז הוא אמר אני בעיר שלך עומד ליד הים בחוף עם המסעדה הכחולה, אני חכה לך, היא המומה נסעה לפגוש אותו, פחדה כל הדרך ממה שתראה, הרי לא ממש תיארנו את עצמנו, אולי הוא לא כמו שהוא והמחשבות הציפו אותה עד , שהגיעה לחוף הים, הוא עמד שם נשען על המכונית מסתכל עליה יוצאת מהמכונית, היא ניגשת אליו ואומרת "הפתעת אותי" היא חושבת בליבה כמה שהוא יפה, ומה אני בעצם עושה איתו. ולפני שהיא יכלה להגיד מילה הוא תפס אותה והתחיל לנשק אותה .... הפה שלו היה חם ונעים וידע כל כך טוב לנשק... אבל פתאום הוא עזב אותה, מצטער לא יכולתי לשלטו בעצמי, את כל כך מושכת ויפה, טוב ראית אותי אני צריך לנסוע נדבר בטלפון. המומה הסתכלה עליו נכנס למכונית ונעלם..... יותר לא שמעה ממנו, אבל זכר אותה נשיקה עדיין נשארה אצלה........

RoboCoc

New member
המציאות...

המציאות עולה על כל דמיון וחלומות צריך להגשים. ודבר אחד יש לי לומר לבחור פראייר , פראייר שויתר על ... הוא בטח זוכר את אותה נשיקה ומתגעגע לשפתייך...

כמו שאומרים.....

נותן טעם של עוד.... נותן עוד מחשבה על העונג.. אבל עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא. מלאכית כחולה

למעלה