חלום או מציאות?

חלום או מציאות?

אתמול בציוויה של גילי ראיתי את הפרק "משולש" ויש לי שאלה. לדעתכם מאלדר חלם הכל או שזה באמת קרה? ועוד שאלה. למה למשרד של סקינר יש שתי דלתות? יש לו דלת אחת ליד המזכירה ודלת אחת שפונה למסדרון והיא תמיד פתוחה אז למה לעזאזל אנים טורחים לעבור דרך המזכירה?????.

Ice Age

New member
תשובות

תראי, בסוף הפרק רואים שהוא משפשף את לחי שמאל שכאבה לו מהסטירה, לא? לגבי הדלתות - לי למשל יש כניסה לבית מהגינה. אבל בכל זאת אנשים נכנסים בדלת הראשית. ככה זה ב-FBI, יש כללים.

1Shir

New member
לגבי הדלת השניה

זאת לא הדלת שתמיד CSM נכנס ויוצא ממנה? כנראה בגלל זה, תמיד הנחתי שזו מעין דלת סתרים שכזאת

זה מה שיש לי לומר לשניכם:

מאיר- זה שהוא הרגיש כאב בלחי לא ממש אומר. יכול להיות שהוא קיבל מכה כשהסירה שלו התרסקה וזה היווה חלק ממהזיה שלו. אם יש כללים וחייבים לעבור דרך המזכירה אז למה הדלת השניה נמצאת שם??. שיר- זאת לא דלת סתרים זאת דלת גלויה מאוד ואף גדולה מאוד הנמצאת במסדרון. אכן ישנה עוד דלת ליד התמונה של קלינטון ממנה המעשן נכנס..

Gilliana

New member
אולי כדי...

שסקינר לא יצטרך לעבור דרך המזכירה? אחרי הכל - הוא הבוס, לא? ולגבי מאלדר - גם אם נעזוב את הלחי (למרות שלדעתי הסצינה הזו באה במפורש כדי להמחיש שהוא לא חלם), בכל זאת מדובר במשולש ברמודה המסתורי - אסור לשכוח.

אני יודעת שאני מקשה אבל...

לא פעם ולא פעמיים סקינר יצא דרך הדלת של הצדדית ליד המזכירה. הקיצור אני דורשת תשובה מספקת

למעלה