כשאתה חולם תרנגולות
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ הבהרה: הורדתי לכאן מהדין המרתק שהתנהל לפני כמה שנים בפורום בוואלה על נושא חלום או מציאות. ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ נכון 27/5/2001 12:0 אינדי^^
[email protected] ----------------------- תראה - קיים דור של יצורים - חבילות של גנים. חלק מהגנים התעוותו לטובה או לרעה כתוצאה ממוטציות. מי ישרוד ויעמיד צאצאים ? חבילות הגנים המתאימות יותר לסביבה. וחוזר חלילה - עוד פעם ועוד פעם מיליוני פעמים. בתקופה בעברנו הגנטי - זנב היה מועיל. אחרת לא היה מתפתח. כיום זנב מיותר ולכן הוא מתנוון מדור לדור כי יש לו מחיר (כל מיני מחלות ודלקות). לתרנגולת יש כנפיים כי אבות אבותיה השתמשו בו. מרגע שהזן הזה של חבילות גנים שאנו קוראים לו תרנגולת איבד את כושרו לעוף (פשוט כי מי שלא עף התאים יותר טוב לסביבתו ואם תרצה אני יכול להסביר למה דבר כזה יכול לקרות) הכנפיים של הזן מתנוונות. כי תרנגולת בעלת כנפיים יותר מנוונות (קצת יותר מנוונות) תשקיע בהם במשך חייה פחות אנרגיה והיא לכן מוצלחת יותר בהיבט הגנטי. אני מקווה שעכשיו אני ברור יותר. פשוט קראתי ספר מעולה (לדעתי) שמתיימר להסביר את התיאוריה המודרנית של הברירה הטבעית והוא מאוד השפיע עלי. הוא מתחיל בלהסביר כיצד זה יתכן שתאי שכל אפורים יהיו מודעים לעצמם. כיצד תתכן בחומר כימי תחושה של נפש וכן הלאה. אחרי כן הוא מסביר את היצרים והמוסר במונחים של ברירה טבעית ומסיים באומנות. הספר הזה ניקה את כל הבולשיט ושטיפת המוח שנעשתה בי בהחדרת הנחות לכאורה בדבר מוצא האדם. הנחות יסוד שנובעות בעיקר מהחדרת רעיונות שגויים דתיים ונבערים אודות משמעותה האמיתית של תורת האבולוציה. אני מאוד ממליץ עליו - "כיצד פועל המוח" של סטיבן פינקר. כשאתה חולם תרנגולות אינדי תוצר האבולוציה הם
27/5/2001 19:24 לנצח
[email protected] ----------------------- וכך כל היתר והייצורים כולל אתה עצמך בחלומך, תוצר אבולוציה אתם? כמובן שלא
גם הים השמים והכוכבים שאתה או הוא או היא חולמים לא יכלו להיווצר דרך אבולוציה של מיליונים בשנים כי אתה או הוא או היא בקושי נושמים כמה עשרות שנים פחות או יותר, אתם, בעצם כולם חיים במציאות החלום כשחולמים, וכשמתעוררים, מתעוררים למציאות של חלום אחר
וחלום אחר-זה בו אתה טוען שהוא קיים מילירדים, או מליוני שנים, מנין לך שזה לא חלום חלום הדומה לחלום הלילה שלך בו בילית בנעימים עם נבראים? שבת שלום |s| * _____ * ל נ צ ח * _____ * |s| ----------------------- Nana by Netvision פורומים: דתיים חילוניים כותרת ההודעה: נכון רבנס,ובמקור זו היתה תגובתי לאינדי שם השולח: בן עמי *לנצח * תאריך: 29/5/2001 00:22 בתגובה ל: אם הבנתי נכון אז.. (ravens) ההודעה שלי היא: ובפורום לפילוסופיה על דבריו אלה שבהם השתמש ב תרנגולות להוכיח כביכול את תורת האבולוציה: והנה כך אמר: מאת: giliad נושא ההודעה: זה בכדי"לנער"לפני מפלת תורת האבולוציה ! בתגובה ל: זה בכדי"לנער"לפני מפלת תורת האבולוציה ! (בן עמי *לנצח *) ההודעה שלי היא: "לנער" מה ?? היכן מסופר על מפלת ה"אבל"וציה ?? --------------------------- מאת: ravens נושא ההודעה: אם הבנתי נכון אז.. בתגובה ל: זה בכדי"לנער"לפני מפלת תורת האבולוציה ! (giliadw) ההודעה שלי היא: לטענת בן עמי לנצח ,האבולוציה עדיין לא נפלה אבל לפני שהיא נופלת הוא טורח במאמרו לנער ,כלומר לעשות הכנה לגולשים לפני מפלתה ,כדי לרכך את כאבם עם נפילתה. בכל אופן לדבריו הנפילה עדיין לא קרתה שהרי השתמש הוא במילה לפני. ---------------------------