חלום או מציאות ?

sharon x

New member
חלום או מציאות ?

לאחר ששוחחנו בצ´אט היא הזמינה אותי אליה לדירה. במשך כל הנסיעה ,מפנטז על קולה הסקסי . היא נתנה לי כתובת ומספר דירה. את הדלת היא אמרה שהיא תשאיר פתוחה. קבענו שאכנס אל תוך החשיכה ,והיא תמתין בחדר השינה. ובאמת כך היה. ההסכם עמד על כך שאתפשט ליד הדלת ואל החושך בחדר השינה אצעד כאשר היא ממתינה וכבר כולה רטובה. נכנס אל חדרה רואה בעייני אישה מדהימה את פיטמותייה אלקק ואת שדייה אלטף בחום בעדינות ובנשיקות חמות בלי שום תנאי או שאלה.ובאמת כך היה לאט לאט ארד אל ביטנה העדינה בנשיקות חמות מלקק אותה מהבטן העדינה עולה חזרה לכיוון הצוואר הארוך והסקסי את כל כולה מנשק מלטף ומצמיד לגופי היא נוגעת באיבר מיני (המזדקף) קבענו עוד המון דברים בטלפון אך ברובם לא עמדנו ממש התחממנו לאט לאט מתקרב אל פיה חודר את לשוני לתוכו היא חמה וגונחת וכל כולה רועדת מפחד לאט לאט יורד שוב אך הפעם קצת יותר חצוף מתקרב למפשעה הרטובה ומתחיל ללקק אותו הוא גדול אך לא מזדקף מוצץ לה אותו ומלקק את ישבנה היישבנים שלה עדינים מלקק את חורה ונכנס עם לשוני לתוכה היה המשך מדהים מה שאני לא יודע מה אהבתי יותר את החלק העליון (פטמות וחזה) או את החלק התחתון(כלי וחור) את ההסכם ביצענו ומאד נהננו אך בתוכי נשארה עדיין שאלה המשך אם יתבקש יגיע בתודה קוקסינלית חמה

reuth_b

New member
הוואי חרמן אבל סיפור מוגדר יפה :)

היי מה המצב כתבת הכל שהיא היתה מאוד סקסי וואלה זה מושך אהה חחחח

למעלה