חלום או מציאות?

Bad life1

New member
חלום או מציאות?

החיים האלה הם מציאות?או שאולי כל זה חלום? שתי השאלות האלה מלוות אותי במשך כל יום זה קצת מוזר אבל אני מרגישה שזה כל החיים האלה זה בעצם חלום שאני לא מצליחה להתעורר ממנו. כאילו אני נמצאת בתרדמת ואני שומעת את אמא שלי מנסה להעיר אותי מהחלום אבל היא לא מצליחה וכל היום היא יושבת ליד המיטה שלי ובוכה שאני לא מצליחה להתעורר. אני חושבת שזה עוד מחלת נפש שהתפתחה אצלי ונמאס לי מזה. זה גורם לי להשתגע כל היום לשמוע את אמא שלי קוראת לי ולא להצליח להתעורר מהחלום/סיוט הזה

חלום ומציאות

הי יקרה,
אני דווקא שמחה על זה שקשה לך עם התחושה שאת נמצאת באיזה חלום שלא ניתן להתעורר ממנו - כי זה סימן שאת לא לגמרי בתוך החלום, אלא ממש איתנו כאן במציאות. אני לא יבטוחה שאני יודעת מה עובר עליך, אבל אם את מרגישה שאת מפתחת עוד קשיים נפשיים ממש צריך לטפל בזה.
אני דואגת לך,. כשהתחלת לכתוב כאן היית במצב מאד אחר ואני תוהה מה קרה בזמן הזה, איך הגעת למצב הזה ובעיקר איך עוזרים לך לצאת ממנו.
מה את אומרת?
רותם

Bad life1

New member
רותם

גם אני לא בטוחה מה עובר עליי אני רוצה לחיות אבל תמיד באות מחשבות על מוות. אני חייה במציאות שהיא חלום והכל מבולבל ומוזר לא נראה לי שמישהו מבין מה עובר עליי. אני מרגישה שאני מפתחת עוד משהו אבל לא מאמינים לי. זה רק משגע אותי יותר. אני גם לא יודעת מה קרה בזמן הזה. רותם רק תיהיי פה איתי כולם חושבים שאני ממציאה ולא מאמינים ואני משתגעת אולי נחשוב על משהו? על מה קרה ומה עושים אני כבר לא יודעת

אני כאן

הי יקרה,
סליחה שלקח לי זמן להגיב.
אני כאן איתך ואני מאמינה לך.
אני מאמינה שאת באמת לא מבינה מה קורה ולמה,
ונראה לי שכדאי להשקיע בזה חשיבה ולהבין...
על מה חשבת בינתיים? ובכלל מה שלומך בימים אלו?
רותם

למעלה