חלום או מה?

TipToli

New member
חלום או מה?

הי.. ראיתי שענית לבחורה על חלום שלה ואני חייבת לשאול: דבר שחזר ונשנה כמה פעמים כל פעם בוראציה אחרת מתוך חלום. חלמתי שאני רצה בורחת ואנשים רודפים אחרי... את המיקום עצמו אני זוכרת שזכרתי היטב.. מקום מרכזי עם נמל..ולא הרחק היה מקום מגורים... כשהתעוררתי מהחלום היתי בבהלה, וממש הסקרנתי לדעתי מה הקטע של זה, והכי חשוב.. איפה המקום הזה??? אחרי תקופה אורכה...(תוך חצי שנה?) היתי באחת הערים בארץ והיתי בשוק! זה אותו מקום!!! לרגע קפאתי במקום ... ושאלתי את עצמי מאיפה לעזאזל המקום הזה מוכר לי??? אחכ נזכרתי שמהחלום! פעם שניה חלמתי על גינה ליד מקום מגורים, ושוב משהו שברחתי.. עם ילד קטן... שעמד ליפול מהחלון ואיכשהו נכנסתי לדירות של אנשים דרך המרפסת עלמנת להתחבא אני רק זוכרת מהלון שהיתי מפוחדת- אבל זוכרת היטב שלא ראיתי א"א רודף אחרי. אחרי תקופה עברתי בבני ברק ובחורה אחת שעברה ברחוב עזרה לי להגיע לרחוב מסויים- הרחוב שרק עברנו דרכו בעלמא עלמנת להגיע ליעדי היה דרך אותה הגינה שחלמתי עליה!!!! שאלתי: מה זה אומר?? תודה

עליזה 63

New member
חלום טוב חלום שלום

ריצה בחלום ממרדף שהצליח רומז על שהצלחת לברוח מהשדים שלך שבתוך הנשמה שלך. למה למה למה את בורחת כל הזמן ורוב חייך?בורחת ומתחבאת,וכמו הילד הקטן שבחלום שרומז על החולמת שקשה לה עם החיים והיא לא מצליחה רוצה להתמודד עם החיים ואז בורחת מהם בכל דרך אפשרית,הגיע הזמן להתבגר ולהתמודד ,כי מי שלא מתמודד מטמוטט. בהצלחה וכל הברכות

רותי 11

New member
TipToli יקרה

ברור שהחלומות שחוזרים ונשנים אצלך הם מסר מהנשמה שלך מה שאת מתארת מעבר למסר שזה משהו שאת סוחבת מגלגולים קודמים ולפי מה שאת כותבת אכן בזמן השינה הגעת לתקופות חיים אחרות שלך, אבל יש סיבה לכך שאת חוזרת לאותה תקופה יש משהו בתוכך שנלחם עם אותו זכרון נשמתי שלא משתחרר ושנמצא אצלך בתת מודע ורוצה לצאת החוצה ולהיפתר, חזרה לחיים קודמים בזמן שינה היא אינה מקרית בכלל, זה משהו שקורה לנו לעיתים קרובות, ויש לכך סיבות, הסיבות לרוב הן להבין ממה אנחנו פוחדים או מה תוקע אותנו מתקופות חיים קודמים, את צריכה לבחון עם עצמך מה הפחדים העמוקים של וההסבר מגיע מהנשמה שזה קשור לחיים קודמים ששם הרגשת נרדפת זה קורה כדי שתשחררי את אותו פחד. בשני המקרים הגעת לתקופות חיים אחרות שלך, ובשניהם אגב קיבלת תשובה שזה אכן תקופות אחרות כי עובדה היא שהגעת גם למקום בפיזית ראית את המקום עצמו .

למעלה