חלווה של חנוכה

מלכה מ

New member
חלווה של חנוכה

שבת שלום חברים. אני נכנסת לפורום לעיתים רחוקות אבל תמיד נהנית ממנו וכמובן מכם. האם מישהו יודע איך עושים חלווה של חנוכה בנוסח בולגריה. בזכרוני אמא היתה מטגנת קמח ושמן ואחר כך בעזרת כף יוצרת צורות ומפזרת מלמעלה אבקת סוכר, אבל אני לא בטוחה שזה בדיוק נכון. האם מישהו יכול לתקן לי את המרשם? שבת שלום וחנוכה שמח לכולכם.

ש ח ר ש

New member
חלב'ה

איזי לה חלבה קומו אזקריביו פשריקה בנדיצ'ה סייה טודוס סה צופרון לוס דדוס - גרסיס פשריקה - אטודוס סמנה ב'וונה אי קלרה חנוכה אלגרי אי נו ווס אולבידיש אנסנדר לאס קנדלאס אי קומר לוקמאס

מואיס

New member
חלווה די חנוכה../images/Emo140.gif

כעקרון המתכון של אימי דומה למתכון של ציפורגנעדן. מטגנים שתי כוסות סולת עם חצי כוס שמן ומערבבים עד שמזהיב מרתיחים שתי כוסות סוכר עם ארבעה וחצי כוסות של מים וצימוקים מוסיפים את הסולת המטוגנת לסוכר והמים הרותחים וממשיכים לבשל עוד מס' דקות עד שמסמיך. מורידים מהאש מוסיפים אגוזים קצוצים וקינמון מערבבים ומעבירים לתבנית שטוחה לאחר שמתקרר חותכים לריבועים מפזרים אבקת סוכר ומגישים

אסטרלו

New member
../images/Emo71.gif אסטב'ה מוי מוי בואנה לה

חאלבה דה טו מאדרה, בנדיצ'אס מאנוס.

angelici

New member
מאיס תודה על המתכון ונשיקותתתתת|נשי

לאמא ממני
אישה מקסימה לכל הדעות

mosafir

New member
לפי זיכרוני:

מטגנים על מחבת יבש קמח עד שישחים תוך כדי עירבוב, לאחר מכן מוסיפים שמן וסוכר (כמויות על תישאלי אותי) זה נעשה כבצק שאותו מניחים בתבנית שטוחה, חותכים למעוינים ומצננים. בתיאבון.

למעלה