חלב שכמעט נגמר

miriti0

New member
חלב שכמעט נגמר

יש לי תינוקת בת חודשיים והיא נולדה חודש לפני הזמן ולכן לא הצליחה לינוק. שאבתי לה במשאבה וכרגע אין לי כמעט חלב בקושי 20 CC ביום, האם אפשר להחזיר את החלב איכשהו ואם לא על מנת להפסיק לשאוב האם צריך פשוט להפסיק או שחייבים לייבש גם מה שיש ע"י כרוב תודה מירית

כל טיפה שווה זהב!

כל הכבוד על השאיבה למשך כל כך הרבה שבועות! לתינוקת שלך יש הרבה מזל שיש לה אימא כמוך! לגבי החזרת החלב- אפשר להגביר כמויות עם קצת (או הרבה) עבודה. צריך משאבה טובה (עם איזה את שואבת?) והגברת מספר שאיבות. עדיף הרבה שאיבות קצרות במקום מעט אירוכות. מה היא עושה אם את מציעה לה לינוק ( כאשר היא לא מאוד רעבה)? לפעמים תינוקות מפתיעים והם מסכימים לעזור לאימא להגביר את כמות החלב. בהצלחה! אורית מדריכת לה לצ'ה

miriti0

New member
תשובה

תודה אורית אני משתמשת במשאבה חשמלית של מדלה ולאט לאט נגמר לי הכוח לשאוב ומנסים לשכנע אותי להפסיק, ואני כל הזמן שואפת שיחזור החלב והוא לא ולא תמיד יש לי כוח לשאוב כמה פעמים ביום אני כבר לא מציעה לה לינוק והיא גם כבר לא מחפשת

איזה חשמלית?

לפעמים אנשים שאוהבים חושבים שזה עוזר לך אם מורידים ממך את ה"עול" של השאיבה. אבל רק את יכולה להחליט האם את רוצה להמשיך. אפילו קצת חלב-אם כל יום מוסיף המון לבריאות, והיה עולה המון כסף אם היה למכירה! שאלה על המשאבה: יש לחברת מדלה שתי משאבות חשמליות: אחת קטנה וצהובה "מיני-אלקטריק" ופחות חזקה שנייה "לקטינה" שמיועדת לנשים שצריכות להגביר חלב. איזה יש לך? אם יש לך את החלשה כדאי להחליף. אפשר להשכיר ממקום פרטי או דרך יד שרה (עם מכתב מיועצת הנקה או מאחות טיפת חלב). אורית מדריכת לה לצ'ה

miriti0

New member
תשובה

לפי התיאור שלך זו הצהובה הקטנה אז כנראה מיני אלקטריק וחברה הלוותה לי אותה. נגיד ואני מפסיקה האם אפשר להפסיק בלי לעשות כלום או שאני צריכה לשים כרוב כמו שאומרים כדי להפסיק

איך מפסיקים

אם מפסיקים, כדאי בהדרגה ולא בבת אחת. אפשר למשל לשאוב יום כן יום לא, ואז יומיים לא וכו. בסוף אפשר להוציא קצת חלב במקלחת להקלה. לא כדאי לסבול מגודש, עדיף להוציא חלב. אם מוצאים קצת, זה לא מייצר עוד. רק אם מרוקנים עד הסוף זה מעודד יצירה. בהצלחה! אורית מדריכת לה לצ'ה

אל ייאוש

גם אני הייתי שואבת וגם כיום עדיין ולא היה יוצא מספיק הייתי חיה ממנה למנה, כל שעה וחצי שעתיים הייתי שואבת על מנת להגביר את ייצור החלב, בנוסף לקחתי כדורי חלבה 3*3 ביום, שתיתי המון, ולאחר שבועיים של עבודה קשה ששווה זהב, התפוקה עלתה פלאים (כמובן גם בעזרת הקדוש ברוך הוא) ביתי בת 7 שבועות, מתוך כך אני שואבת 5 שבועות, תחילה בין 10-12 פעמים ביום לאחר 3 שבועות ירדתי ל- 8, וביום אני שואבת 6 פעמים ביום, ויש בלי העין הרע מספיק חלב , אני לא מוכנה לוותר על החלב הזה הוא יקר מפז, מכיוון שבני הבכור לא יינק יותר מ3 שבועות , אני שבעה ממחלות איתו, כל הזמן ברונכיטים, דלקות ריאות, אין אנטיביוטיקה שלא נתנו לו, לכן הפעם אני נלחמת על כך שביתי תזכה ליותר וגם לבתך מגיע את אותו הדבר תמשיכי ולאט לאט יהיו לך תוצאות בשטח, ותהי גאה בעצמך על ההשקעה שלך. דרך אגב אני שואבת עם לקטינה של מדלה, קיבלתי מכתב מיועצת הנקה וכך קיבלתי מיד שרה, לפני שכרתי מבייבי רותם באור יהודה עם תירצי אתן לך את המס' שלהם, דרך אגב שכירות לחודש יותר זולה ממס' פורמולות שתקני לבתך. בהצלחה ומחזקת אותך.

למעלה