חלב שאוב-התייעצות

נ ע ה1

New member
תודה + שאלה

אמהות שמניקות 2 ילדים ביחד (ילד גדול ותינוק קטן) - למי מותאם החלב שלהן - לקטן יותר? נתתי לגדולה היום חלב שהופשר והיא בכתה וכמעט הקיאה. כשטעתי אני - הבנתי. הטעם והריח היה נורא. הייתכן שמשהו התפקשש בהקפאה/הפשרה? אתמול כשנתתי לה היה בסדר. עכשיו אני פוחדת אפילו לנסות להפשיר שוב...

נ ע ה1

New member
חלב שאוב-התייעצות

בתי בת חודשיים וחצי. כשהיתה ממש קטנה שאבתי לה חלב והכנתי "סטוק" קטן בפריזר, אבל כבר עוד צעט יעברו 3 חודשים ואצטרך להשתמש בו (זה פריזר רגיל אז אפשר לשמור 3 ח', נכון?) מצד שני, כשצריך אני שואבת לה חלב טרי שנשמר במקרר עד שבוע. הבנתי שעדיף לתת לה חלב כזה, שנשמר במקרר ושלא הוקפא והופשר (כי חלק מהנוגדנים אובדים בהקפאה, נכון?) אז מה עדיף - 1. לתת לה עכשיו את החלב הקפוא ולשאוב חלב חדש שאותו אקפיא? 2. לזרוק את החלב הקפוא ולתת לה עכשיו חלב "טרי" ? אני שוקלת גם אם כדאי להפשיר את החלב הקפוא ולנסות לתת לבת הגדולה במקום חלב פרה שהיא שותה ? (אם היא לא תחוש בהבדל) אודה על עצות...

נ ע ה1

New member
תוספת שאלה

לגבי הבת הגדולה שלי (שנה ו- 10 חודשים): כמה רופאים ששאלתי אותם לגבי עדיפות חלב פרה/מטרנה אחרי גיל שנה אמרו שעדיף חלב פרה. לכן התחלנו לתת לה חלב פרה ואין לה בעיה עם זה. האם כדאי "להרגיל" אותה שוב לחלב אם (זה מהפריזר) או שאם היא כבר רגילה לחלב פרה אז להישאר איתו?

למעלה