חלב קוקוס מישהו יודע היכן ניתן להשיג? תודה מראש!
N noa555555 New member 25/11/09 #4 לשים לב שיש הבדל בין מי קוקוס לחלב קוקוס. מי קוקוס הם המים שמוציאים מאגוז הקוקוס. חלב קוקוס מכיל גם קוקוס טחון והוא לבן. מי הקוקוס הם שקופים ואין להם כמעט טעם טוב (בכל אופן לא הטעם הטוב שאתם מחפשים בחלב קוקוס).
לשים לב שיש הבדל בין מי קוקוס לחלב קוקוס. מי קוקוס הם המים שמוציאים מאגוז הקוקוס. חלב קוקוס מכיל גם קוקוס טחון והוא לבן. מי הקוקוס הם שקופים ואין להם כמעט טעם טוב (בכל אופן לא הטעם הטוב שאתם מחפשים בחלב קוקוס).
1 1Shir New member 26/11/09 #6 שימורים? זה לא אמור להיות.. חלב? מנסיוני חלב קיים במקרר אלא אם כן זה חלב עמיד
ר רוני ודי New member 26/11/09 #7 זה נקרא חלב קוקוס או נוזל קוקוס זה לא באמת חלב אני מצרפת תמונה של קופסא לדוגמא אבל יש של כמה חברות
ס סבתאשל שי לי New member 25/11/09 #5 חלב קוקוס חלב קוקו יש בדרך כלל באגף אוכל מהמזרח כמעט בכל רשת או בחניות המתמחות באוכל אסייאתי,