בהחלט רלוונטי
שניצל היה ידוע כמוצר בשרי שעשוי מבשר בקר - עד שמישהו החליט לחסוך והתחיל לקרוא שניצל למוצר מחזה עוף ועכשיו מישהו החליט לייצר שניצל תירס - וכיום השם הזה הוא שם גנרי למוצרים מחמרים שונים המוכנים למאכל בצורה מסויימת.
כך גם חלב הפך לשם גנרי לאוסף מוצרים נוזלים בצבע לבן ויש לנו חלב שמפיקות נקבות ממערכת היונקים, יש חלב שקדים וחלב סויה, חלב קוקוס וכיום יש אף מוצרי ניקוי בשם חלב פנים.
לא נראה לי שיש בעיה שבנוסף לשם הגנרי מצרפים מילה שתבהיר את מהות המוצר - למשל שניצל תירס או שניצל עוף, חלב קוקוב או חלב סויה
מה שמפריע הוא שכותבים על המוצר ,דג קפוא" במקום לכתוב "דג בתוספת מים קפוא" או ,בשר מעובד" במקום לכתוב "בשר בתוספת חמרים כימיים ומים מעובד"
כשמציינים את המקור או התוספת באותו כיתוב שמציינים את המילה חלב או בשר אין בזה הטעיה, כשמנסים לטשטש את המקור או המרכיבים - יש בזה הטעיה