חלב נאקות

hali2

New member
חלב נאקות

האם למשיהו היה נסיון או יודע משהו על טיפול בסכרת בשתיית חלב נאקות(גמלים)?

chopi

New member
כלל חשוב

אין בשום מקום בעולם תרופה אשר תעלים או תפסיק את הסוכרת. לסוכרת יש פנים רבות ,לכן יש המון דברים שעשויים לעזור לך אישית בלבד ולא למיליונים אחרים. אופי המחלה האישי שלך, ההסטוריה הרפואית שלך, הפיזיולוגיה האישית ותגובת הגוף ומאפייני המחלה למוצר טבעי או תרכובת יכולים לסייע רק לך אישית. עד היום נוסו המון דברים טבעיים אך ללא קביעה רפואית חד משמעית לאחר שנוסו על קבוצות ביקורת שונות בעולם. ייתכן וחלב נאקות יעשה לך טוב ואם לא ישפיעה רפואית,ייתכן וישפיעה פסיכולוגית ויסייע לך במאבק בסוכרת (הכל בערבון מוגבל). אצלי למשל ,למדתי ממיטב הרופאים כי במידה וחולה סוכרת יאכל שק !! של שום טרי מידי יום ,יש סיכוי לשיפור במצבו הרפואי אך עובדה כי בעקבות אכילת 2 פרוסות לחם קל מידי ערב עם שום מעוך מטובל בשמן זית ומעט מלח, הסוכר ירד והתייצב עד שלאחר מספר חודשים בעקבות בעיות בעבודה,יצאתי מאיזון שוב. כל עוד המוצרים טבעיים וטעימים ,אין מניעה אבל לא להגזים .....

גם שום בגריל זה טוב?

זה יוצא ממש טעים אם שמים ראש שום שלם בתנור - כמו עוף בגריל. השום חייב להיות טרחי או שמבושל זה גם טוב?

מסתובב סיפור כזה ברשת

ואם את רוצה את יכולה להסתכל בקישור לשירשור שהיה כאן לפני שלוש שנים. הנה גם האתר של חלב נאקות, אבל תקראי אותו בביקורתיות רבה כי יש בו שטויות במיץ כמו ה"עובדה" שהחלב מכיל אינסולינים (?!) ושהוא גורם לסוכרתיים סוג-1 "לירידה ברמת ההזרקה". ניכר בעליל שלכותב אין מושג קלוש על מה הוא כותב ולכן צריך לקרוא זאת כחומר פולקלור אנטרופולוגי ולא כעצות ממשיות. גלעד

משום מה נדרשת סיסמה

בפעם השניה שנכנסתי האתר מבקש סיסמה. יתכן שאפשר להכנס רק פעם אחת. מוזר. גלעד

מסיר את הכובע - לא ידעתי זאת

עד היום ידעתי שהאינסולין הנכנס לקיבה מתפרק, כמו כל חלבון, למרכיביו ולא נשאר ממנו זכר בתור אינסולין. אבל השאלה העיקרית נוגעת להשפעת החלב על הסוכרת, וכאן נדמה לי שדברי עדין בתוקף. גלעד

האמת

גם אני חשבתי כך, זה לא חדש שהנקה מפחיתה את הסיכון ללקות בסוכרת. עד עכשיו חשבו שחלבון בחלב הפרה מתישב על רצפטורים מסיומים וחוסם אותם ואולם המחקרים של ד"ר שחאדה מצבעים על דברים אחרים.

sweetguy1

New member
אותי לא הניקו

גם אותי וגם את אחי לא הניקו ושנינו חולי סכרת 1 ! אני כבר אמרתי לאישתי את הילדים שלנו את תניקי מינימום שנה!.

sweetguy1

New member
הלוואי

אם אינסולין לא היה מתפרק בקיבה אז לא היינו צריכים להזריק, היינו פשוט בולעים כדור אינסולין. אני יודע שמנסים לפתח איזה קפסולה או משהו.. שמגינה על האינסולין מפני המיצים של הקיבה ואם הם יצליחו אז לא נצטרך להזריק יותר (אני מקווה).

חלב אם, אמא של מי?

מדובר אכן באינסולין בחלב אם ולא בדיוק בחלב נאקות אם זה היה עובד מישהוא כבר היה חופר מזה זהב על גבינו

למעלה