חלב ישר מהפרה

kerend11

New member
חלב ישר מהפרה

אמא אלי שתהיה בריאה היתה היום בקיבוץ והיא הביאה משם במיוחד בשבילי חלב ישר מהפרה . בגלל שהרופא שלי המליץ לה להביא את זה עקב בעיה רפואית שיש לי. שמתי את הבקבוק במקרר, ואני מכירה את עצמי -אצלי הפעם הראשונה היא הקובעת את ההמשך. זאת תהיה הפעם הראשונה שלי שאני אשתה חלב ישר מהפרה . אני מאוד מתרגשת . אם אני אשתה אותו עכשיו כשהוא עדיין חם אז אני אגעל מזה ובטח לא אוהב את זה יותר אף פעם. אני רוצה לקרר את החלב ולשים בו משהו שהוא יהיה טעים לי מאוד בפעם הראשונה כדי שלא יהיה לי סיוט ממנו. אני מבקשת ממכם עצות איך להכין את החלב לקראת הפעם הראשונה שלא תהפוך לסיוט שאתרחק ממנו כל החיים. בבקשה

דנטל

New member
אני לא בטוחה שחלב ישר מהפרה

הוא סיוט. לא עדיף לתת איזה שלוקון קטנטון לנסיון?

kerend11

New member
לדנטל שלום

טעמתי את החלב ויש לו טעם מזעזע. אני פוחדת שהוא יתקלקל הוא במקרר. בבקשה, אני מתחננת, תני לי רעיון מה להוסיף לו כדי שהוא יהיה טעים.

דנטל

New member
מעולם לא טעמתי חלב ישר מהפרה

אם זה כל כך לא טעים, לא עדיף פשוט לזרוק אותו ולקנות חלב בסופר? אני רגילה שמוסיפים חלב לדברים ולא דברים לחלב. אולי להרתיח אותו עם סוכר?

silvey

New member
אןלי תנסי כוס שוקו בתוספת...

אבקת קקאו וסוכר או שוקולית או פשוט שוקולד מומס וסוכר ואולי אפשר להוסיף לאינסטנט פודינג וניל או שוקולד או להכין עוגה עם ביסקויטים, שמנת ואינסטנט ואז יהיה לך טעים. אולי אחרים יקבלו רעיונות ממה שכתבתי ויוסיפו משלהם. אני מקווה שלא שפכת בינתיים את החלב....תהיי בריאה!

halavit

New member
את חייבת לפסטר את החלב../images/Emo80.gif

לפני שאת שותה (לפסטר=לחמם את החלב ל-72 מעלות למשך 15 שניות ולקרר מיד) לאחר הפיסטור החלב ישמר במקרר 7 ימים לפחות. אחרת את מסתכנת בקלקול קיבה רציני! אפשר גם לעקר את החלב (110 מעלות ל- 45 דקות) אבל אז טעם החלב וריחו יפגעו.

למעלה