חלבונים

maverick88

New member
חלבונים

קניתי אבקת חלבון 3 קילו... משו איכותי עלה לי 320 אבל בחנות ראיתי את זה ב400 לא משנה דרך חבר הקטע הוא שאמא שלי אומרת שזה מזיק ולא בריא וכאלה... שכשאני אפסיק עם זה המערכת של הגוף לא תתפקד כמו שצריך... האם זה נכון זה באמת מזיק? התכנון היה לקחת 60 גרם ליום ב2 מנות שזה יוצא 44 גרם חלבון ליום... היא הבהילה אותי עם הסיפורים שלה ... מישהו שיודע? תודה

אלי ו.

New member
הייתי ממליץ לך לקרוא את המאמרים

מכיון שמההודעה שלך אפשר לראות שחסר לך הרבה חומר בסיסי. בקשר לאבקת החלבון, אין הבדל משמעותי בינה לבין מקורות חלבון אחרים כמו בשר/עוף/דגים/מוצרי חלב/ביצים/וכו'. מי שסובל מתפקודי כליות לקויים עדיף שלא יבחר בתזונה עתירת חלבון, לבעלי כליות בריאות אין סיכון בריאותי בתזונה עתירת חלבון.

maverick88

New member
עד כמה שידוע לי אין לי שום בעיה

בריאותית... ברוך השם עברתי מבדקים בריאותיים לטייס ואני "כשיר לטיסה" הנקודה היא לא החלבון עצמו את כמות כה גדולה של חלבון במכה.. הגוף לא רגיל לעכול כמויות כאלה של חלבון ביום ועוד במנות כ"כ גדולות - 2 מנות של 30 גרם אבקה... לפי מה שהבנתי כשהגוף מתרגל למנות האלה הוא מתרגל לתהליך מטבולי מואץ וכשאני מפסיק להשתמש באבקה אני מתחיל להשמין... זה בלי שום קשר לבעיות בריאותיות או לאדע מה זה מה שהבנתי מאמא שלי.. (רופאה)

MidNight Flame

New member
אמא מלאה אותך בשטויות

בארוחת צהריים ממוצעת שיש בה בשר אתה בכייף אוכל גם 40-50 גרם חלבון במנה של אבקה יש 22-24 גרם, אני את שלי הופך ל30 כדי שיהיה קל לחשב אין פה עניין של התרגלות וכדאי שתבין שכל מנת אבקה זהה בדיוק לאכילת קופסאת טונה חוץ מזה אולי שהספיגה של האבקה מהירה יותר... אין שום קשר להשמנה ואני מצטער להגיד לך שרופאה או לא רופאה, בתחום הזה היא טועה ובגדול.

maverick88

New member
שאלה נוספת...

נגיד אני לוקח מנה שזה 30 גרם אבקה.. יש במנה כזאת 22 גרם חלבון אם אני לוקח עם מים כמה פרוסות לחם אני צריך לקחת? או איך לשתות את זה עם משהו כדי שיהיו מספיק פחמימות כי הבנתי שהחלבונים לא נספגים בלי פחמימות תודה!

למעלה