חלבונים מביצים?

עינת43

New member
חלבונים מביצים?

אוקיי אני לא נוגע בסטרואידים. נגמר לי האבקת חלבון, וזה הרבה כסף לחודש, רציתי לדעת כמה ביצים, אחרי אימון צריך לאכול בשביל להגיע לכמות מספקת?(כמובן רק החלבון)...

החלטה נבונה

אתה צריך לאכול ביום 1.2 גרם חלבון על כל קילו משקל גוף שצריכים להיות מחולקים לכל הארוחות ביום. אחרי אימון מומלץ לאכול בין 15-20 גרם חלבון לא מחייב רק ביצים !

ערן שחר

New member
זה מה שרציתי לשאול למה רק ביצים

מה עם טונה קוטג´ או דברים עם אחוז חלבון גבוה

spoild

New member
למה אתה עושה אבל לקוטג´? למה!!?!?!?

תעשה לי טובה אישית, אל תשווה קוטג´ לטונה, פשוט לא החלבון שבקוטג´ נחשב להרבה יותר איכותי(קזאין) גם מבחינת ערך ביולוגי , הזהR לך!
בכל מקרה עדיף ת´קוטג´ אחרי האימון. עוד משהו, אני הייתי מעדיף אחרי האימון בין 30-40 ג חלבון, בשילוב של פחמימות פשוטות (בננות ,תמרים וכו). ככה אתה "משלים" את המאגרים שלך , אבל זה נורא תלוי מה עצימות האימון שלך! אתה לא רוצה להשמין נכון ?! בהצלחה!

ערן שחר

New member
לא השוותי טונה לקוטג´ אמרתי גם וגם

צריך לגוון מדי פעם לא? כמה חלבון יש בגביע קוטג´

רינת24

New member
spoild ! יש לי הרגשה שאתה קצת נסחף

בהערצה לקוטג´ לפי האתר דאיט נט יש לכול 100 גרם טונה 116 קלוריות ו 25 גרם חלבון ולקוטג´ יש לכול 100 גרם 100 קלוריות ו רק 12 גרם חלבון א"ז שלהגיע לאותה כמות חלבון אתה צריך לאכול מעל כפול קלוריות

pomelit

New member
הגבינה הקטנה עם הבית

לעולם לא תיראה אותו דבר יותר בעיני

big boy

New member
אין שום קשר בין

כמות הקלוריות או החלבון במאה גרם.....מדובר כאן על הערך הביולוגי של החלבון כלומר מהו אחוז הספיגה שלו בגוף ומכמה חומצות אמינו הוא מורכב. בטונה יש אומנם יותר חלבון למאה גרם ופחות קלוריות אך ערך החלבון של הקוטג´ יותר גבוה בערכו הביולוגי ולכן יותר איכותי ועדיף אחרי אימון

spoild

New member
מאוהב זאת המילה! ../images/Emo9.gif

מתי הפעם האחרונה שאכלת מאה גרם קוטג´? בידיוק! על הגרם? אני מדבר פה על קופסאות, בגביע קוטג´ יש 250 ג 2.5 x 12 ------ 30 גרם חלבון, אז החלבון משווה את הטונה, אם מסתכלים על הצד הכלכלי, קוטג´ קצת פחות מ 5 ש"ח טונה קצת יותר מ 3 או 4 לא? (לא כל כך נורא) ------------- לדעתי האישית יותר קל לאכול גביע קוטג אחרי אימון מאשר טונה, בגלל הרבה סיבות. (ריח,תהליך הלעיסה המעיק
,זמינות...) כמו שביג בוי אמר בהמשך, הערך הבילוגי עושה פה את העניין למעניין יותר. סוג החלבון שמכיל הקוטג´ וזמינתו, יעיל הרבה יותר לגוף .

למעלה