חלבון חלב ועוד...

tolkinj

New member
חלבון חלב ועוד...

יש לי תינוקת בת שמונה חודשים. לאחר שישה חודשים סיוטיים התברר שהיא אלרגית לחלבון חלב (לא שזה נבדק, אך מאידך pregomin as זו האבקה היחידה שלא מייצרת אצלה שלשול דמי), אני גם הנקתי אותה, התחלתי איתה עם מזון מוצק , והומלץ לי לא לתת לה גלוטן בשנה הראשונה, ולכן נתתי לה דייסת דוחן, הבעיה שיש לי תחושה שהיא לא מעקלת את הדייסה כמו שצריך, התחילו לה מלא גזים (יותר מהרגיל), ועצירויות. איזו דיסה אני כן יכולה לתת לה? זה חשוב לנו מאחר ואנחנו לא אוכלים בשר

tolkinj

New member
טוב ועוד קצת

באופן כללי היא לא רגועה בלילה, בעיקר לקראת סופו ולי יש תחושה שמציקה לה הבטן (סובלת מגזים)? אני לא נמצאת בארץ כרגע , ובמקום שבו אני נמצאת היינו עבר שלוש פעמים בבית חולים עקב השלשול ואי עליה במשקל וכיוב' אני יודעת שהשלב הבא זה בדיקה חודרנית (אני לא יודעת איך קוראים לזה בעיברית, שמכניסים כזו צינורית למעי) הייתי רוצה במידת האפשר למנוע בדיקה זו גם בגלל שנראה לי שהיא שבעה בדיקות

אלרגיה לחלבון חלב פרה

דורשת מעבר לסויה וגם לכלכלה מפורקת כפי שאתם מקבלים מציע לראות דיאטנית לילדים שתעזור לכם לתכנן תפריט אין צורך בסיגמואידוסקופיה או גסטרוסקופיה בכל מקרה לגבי אי הכנסת גלוטן עד גיל שנה אני לא חושב שזו בקשה לא הגיונית לגבי תוספות- ניתן לתת את כל הירקות ואת הפרות ולהעשיר בשמנים ואבוקדו לגבי צמחונות הורים- עד גיל החלטה אישית אני (צמחוני גם כן) לא ממליץ להוציא בשר ועוף מתזונת הילדים- אם החלטתם- יש בכל מקרה לתת תוספת ברזל בהצלחה

tolkinj

New member
תודה, ועוד שאלה...

לגבי, אכילת בשר ואי אכילת בשר, הבעיה שהפרטנר שלי הוא טבעוני, בעקבות הספר, a diet for new amrika שכתב אחד בשם ג'ון משהו..... בכל מקרה אשמח מאוד לשמוע כמה מהותי שהיא תוכל בשר ועוף, ואם תוכל להפנות אותי למאמרים, או לתת קישורים שתומכים באכילת בשר ועוף אני אהיה אסירת תודה וזה יקדם את ענייני, במיוחד אם אתה מכיר את הספר ויודע משהו כנגד העובדות המגוחכות שהכותב מביא

למעלה