חלבון, המלצות.

Cryptopsy

New member
חלבון, המלצות.

אוקיי, אז מכיון שעד עכשיו לקחתי אבקות פרוטאין ועכשיו אין לי בדיוק כסף לקנות חדשה, אין לי כ"כ מושג מה לאכול כדי להגיע לאותה כמות חלבון ביום (מבלי להשמין)...יש למישהו המלצות למעין תפריט? האם חשבתי על : בוקר : לחם עם גבינה צפתית 5% צהריים : 150 גרם חזה עוף על האש עם אטריות ערב : חביתה שעשויה מ 4 חלבונים בלחם. מה דעתכם?

Einatm

New member
לא מבינה...

לקחת אבקות מבלי לדעת או להתענין במה יש לטבע להציע לך? לגביי התפריט שרשמת, הוא בהחלט לא מספק, לא מאוזן ולא מתאים, מה גם שאי אפשר להתמיד בו לאורך זמן. גש לייעוץ תזונתי, קבל כלים להבין במה יש חלבון וכמה, ואז תוכל להרכיב תפריטים.

Cryptopsy

New member
סליחה, אולי לא הבהרתי

תיאמתי בצורה טובה ככה שאני אגיע ל 105 גרם חלבון כשלקחתי אבקות. ובתפריט הנ"ל אני לא בטוח לאיזה כמות הוא מגיע...פה אני צריך עזרה, אז אם אפשר לעזור במקום להגיד לי ללכת ליעוץ תזונתי זה יהיה טוב :)

Einatm

New member
מצטערת, אני לא מאמינה בזבנג וגמרנו

וזה מה שאתה מבקש מהפורום. לבנות לך תפריט בלי שתבין את ההגיון שבו. בהצלחה.

Cryptopsy

New member
ההגיון?

ההגיון תפריט שבו אני אגיע ל 105 גרם חלבון ומעלה מבלי שזה יגיע לכרס, זה הכל.

sowhatt

New member
אני אענה לך רק לגבי כמות החלבונים.

תלוי, שאתה אוכל גבינה צפתית, אתה מתכוון לקופסא שלמה? אני חושב שאתה לא מגיע ל-105 גרם חלבונים ליום כפי שרצית. ערכים תזונתיים פחות או יותר: *** 100 גרם צפתית , בערך 18 גרם חלבון. [אם אתה אוכל קופסא שלמה של הצפתית שהיא 250 גרם אז זה 45 גרם חלבון...] *** 150 גרם חזה עוף על האש, בערך 30-40 גרם. אני לא בטוח. *** 4 חלבונים של ביצה, בערך 14 גרם חלבון.

operationss

New member
אני כן אתן לך כמה הצעות

אני מוסיף כאן קובץ עם "מתכונים" שהרכבתי במהלך הזמן - הם אמורים להיות דלי שומן ועתירי חלבון - מקווה שיהיו לטעמך ויעזרו לך. תהנה !

סייפיי

New member
פששש...

לא היה מבייש את פורום מתכונים
הוספה של "אמורים להיות" במשפט קצת מרתיעה אותי יש לך אולי גם את השומן שיש בכל אחד מהדברים או שאני מבקש יותר מדי? אחלה קובץ, לי אישית זה עזר מאוד.

operationss

New member
תראה...

קודם כל אני שמח שעזרתי לך. שנית - בקשר לשומן - זה תלוי במה תשתמש - תוכל לחשב בעצמך על פי הערכים התזונתיים שעל כל מוצר. לדוגמה - גבינה צהובה - יכול להיות 20 אחוז שומן ויכול להיות 9 - תלוי אם תשתמש בעמק לייט או בסתם גבינה צהובה. טונה - במים - כמעט ואין שומן, בשמן - 20-30 אחוז. אני מציע שבפעם הבא כשאתה הולך לקניות פשוט תבחן את הערכים התזונתיים של מה שאתה קונה - ככה תלמד הכי טוב. בהצלחה.

למעלה