חלאס !

חלאס !

בקרוב : " דכאוני נולד "- עם פסיכולוגים, אבי ביטר, מוכי גורל, וחתולי רחוב רעבים.

Dan_Kap_

Active member
לא לשכוח את הנינט

...ים של דמעות בשתי עיני ליבי זועק שובה אלי ים של דמעות בשתי עיני ליבי זועק שובה אלי ....

תפסיק מיד עם הזעקות הטיפשיות האלה של נינה

"רק הדמעות יורדות אל הקבר החם" זה שיר ששווה לשיר.

Dan_Kap_

Active member
קצת יותר קדום

" עמוק, עמוק העצב בעיניים עמוק, עמוק היין במרתף הלילה את ליבי אקרע לשניים לך ולגביע הנוטף ..." אורלנד וזעירא כתבו - ומי מתנגן אצלך, זוהר או נורית?

מזתומרת מה מתנגן אצלי?אתה נשמע כאילו אצלי רק

חוגגים ושמחים כל היום. חלאס , שיר עימי : " אל החורש לילה לילה היא הולכת ובמשעול ניצבת היא בדד ורוח ליל משיר עלה, משיר שלכת והיא עומדה דומם, דומם "

Dan_Kap_

Active member
שירה בזיבור

מפחידה אותי. בפעם האחרונה, יד רכה שם בליל חושך, גזזה מחלפותי...

תסתגר בבית

זה מייצב את הדיכאון : "נ עולה היא דלתי איש לא בא אל ביתי אין דורש לראותי לא ביום לא בליל אין דורש אין שואל "

Dan_Kap_

Active member
יש לי גם פחד לילה

"בלילות הסתיו נופל ביערים עלה לא נראה ושוכב דומם לארץ ..." מזל של פוגל שעוד לא סתיו....

אצלו כבר חורף, לילה, סוף הדרך:

" וְהִנֵּה עִם רֶדֶת הַיּוֹם אַט נִתְנַהֵלָה, וְעַל לַיִל נִשָּׁעֵן, כִּי עָיַפְנוּ - וְכֵלֵינוּ כְּבָר רֵיקִים מִפֶּה אֶל פֶּ ה"

Dan_Kap_

Active member
יש לי דוגמית קדומה יותר

מְלִיצָתִי בְּדַאְגָתִי הֲדוּפָה וְשִׂמְחָתִי בְּאַנְחָתִי דְחוּפָה, וְאִם אֶרְאֶה שְׂחוֹק – יִבְכֶּה לְבָבִי לְחַיָּתִי שְׁהִיא מִנִּי קְטוּפָה. "יְדִידִי, הַלְּבֶן עֶשֶׂר וְשִׁשָּׁה סְפֹד וּבְכוֹת עֲלֵי יוֹם הָאֲסִיפָה – אֲשֶׁר הָיָה לְהִמָּשֵׁךְ בְּיַלְדוּת בְּלֶחִי כַּחֲבַצֶּלֶת שְׁזוּפָה?" שְׁפָטַנִי לְבָבִי מִנְּעוּרַי וְעַל כֵּן הָיְתָה נַפְשִׁי כְפוּפָה, וְשָׁם הַבִּין וְהַמּוּסָר מְנָתוֹ וְנַפְשִׁי הַחֲרוּצָה שָׁם קְצוּפָה. "וּמַה בֶּצַע בְּהִתֵקַצֵּף? אֲבָל דֹּם וְקַוֵּה, כִּי לְכָל מַכָּה תְּרוּפָה! וּמַה יּוֹעִיל בְּכוֹת עַל הַמְּצוֹקִים וּמָה יּוֹעִיל לְדִמְעָה הָעֲרוּפָה?" וּמָה אוֹחִיל וְעַד כַּמָּה אֲיַחֵל – וְהַיּוֹם עוֹד וְלֹא מָלְאָה תְקוּפָה? וְטֶרֶם בּוֹא צְרִי גִלְעָד – וְיָמוּת אֱנוֹשׁ נִכְאָב אֲשֶׁר נַפְשׁוֹ נְגוּפָה. אבן גבירול, האיש לא הרחוב - והמנעלת יכולה להירגע מחשש לזכויות היוצרים של יצירה שנכתבה ב–1037

למעלה