חכמי חלם ...

Master Stav

New member
חכמי חלם ...

הלך לנו מליון ₪ בשנה על .....מגולמניות וחוסר הבנה בסיסי בחומר הקיים !!! סיפור המעשה : לפני כשנתיים עמד להסתיים החוזה של קבלן הניקיון ביישוב על פי החוק ניתן להדיין איתו ולחדש את החוזה שלו לעוד שנה עד שנתיים ללא מכרז ואכן האיש הממונה על הנושא פנה אל הקבלן והם סיכמו על העלאת מחיר של 100,000ש"ח אלא מה ...מנכ"ל המועצה והגיזבר החליטו שהם חכמים יותר למרות שהאיש האחראי ...שוחה בחומר ויצאו למכרז ....התוצאה ....1,000,000 ₪ תוספת לשנה ו...יום אחד פחות באיסוף אשפה !!! חכמי חלם אמרתי כבר ?

motisisr

New member
משהו מאוד מסריח במה שכתבת

אני מכיר את סיפור פינוי האשפה אבל לא הכרתי את הפרטים שציינת 2 שאלות מרכזיות אם קבלן הפינוי כבר הסכים למחיר הישן בתוספת האמורה למה זה לא המחיר שהוא הציע במסמכי ההצעה?? האם לא היה פה קרטל סביב המכרז ז"א שהקבלן מראש סידר את ההצעות כך שהוא יקבל בסכום גבוה יותר ואולי חלק מההפרש הולך לפיצוי ה"שותפים"?? בכל מקרה כמו שכתבתי בהתחלה מאוד פישי... וראוי לבדיקה כאשר יוחלף ראש המועצה. אני לא חושב שזה מעשה של חכמי חלם, הם עשו הכל מכוונות טובות ונאיביות, המקרה הזה נראה יותר כמעשה שחיתות ומנהל לא תקין.

Master Stav

New member
כולי תיקווה שמדובר בחלם

ולא בשחיתות ...ואכן אני אבקש בדוק אתה עניין לאחר ה12 לנובמבר ....ריח של שינוי אמיתי יש באוויר ראש המועצה בלחץ אחר אי אפשר להסביר את עשרות העבירות על חוק הבחירות המבוצעות עלידו מידי יום עלידו= באחריותו -עלידי אנשיו

yaron brn

New member
לא צריך לחולל מהומות בכוח, סתיו...

שוב כתבת דברים שהם נגד מאן דהוא, ולא בעד המועמד שלך. לפני שאתה וחברים נוספים כאן מתרעמים עלי, שכך נוהגים בפוליטיקה (ואני בהחלט מקבל את זה), יש צורך לדעת על מה אתה מבסס את הדברים האלו שלך. ככה סתם הלכו מליון ש"ח? התעופפו להם ברוח? בזלזול מלא? חלם במחוזותינו? מניין המידע הזה שאתה מביא אותו כאן אלינו? היית בישיבת המועצה שבה הדברים הוחלטו? סיפר לך על כך אקרמן? אם כך, מותר לך לבקש ממנו לכתוב זאת, או לחילופין, תביא את הדברים בשם אומרם. אם הדברים ידועים לך מידיעה אישית - נא פרט מניין הם הגיעו אליך. אני בתחושה חזקה למדי שלראש המועצה לא היה חשק סתם כך לגרוע מליון ש"ח - טבין ותקילין - מתקציב המועצה. משום מה אני בתחושה שלגולברי תהיה תשובה מצויינת לכך, כמו שלאקרמן תהיה תשובה מצויינת לכל מה שיופנה כנגדו. שוב, דברים כאלו שלך צריכים להיות מגובים בפרוטקול הישיבה, בציון המקור לידיעתך זו, ובאסמכתאות מסודרות. סתיו ידידי - הפורום הזה קיים מספר חודשים מועט (מחודש יולי, 2008, למיטב בדיקתי). אני בטוח שהוא הוקם לצורכי בחירות, וזה בסדר (למרות שיש לו גם מטרות אחרות), שאחרת, מדוע הוא הוקם דווקא עכשיו ומייד הוא החליט להזדהות עם מועמד אחד. למה אני מציין זאת כעת? מאחר ומייד בתחילת קיומו של הפורום, דאגת להתריע בפני כותב אחד אולי יותר שהדברים שהוא מפנה כנגד מועמד מסויים (או מועמד לשעבר) יכולים להיחשב כהוצאת דיבה ואתה לא תיתן יד לכך. אני לא טוען שהפעם הוצאת דיבתו של מישהו (זה לא נראה לי בכלל המקרה), אבל כשכותבים כאלו דברים קשים כנגד מישהו אתה חייב להסביר לנו מהו המקור לידיעותיך (לא כל שכן כאשר אתה מערב את גזבר המועצה בכך, שלהבדיל, הוא איש מקצוע, אחראי ורציני מאוד!). חג שמח, ירון ב.

Master Stav

New member
אהלן ירון ובהחלט חג שמח

אני לא מנסה לעורר מהומות ...אין צורך השלולית הזו סוערת וגועשת מספיק בוא נעשה סדר בכמה דברים : 1. הפורום הזה הוקם לאחר בקשות של בערך 5 חודשים להנהלת תפוז ולבסוף קיבלתי אישור 2. הפורום לא הוקם לצורכי בחירות אלא לצורכי היישוב 3. חזרתי ואמרתי מספר פעמים אתן פה במה לכולם לא אתן להוצאות דיבה ולא אני לא אוביקטיבי יש לי דעות 4. הסיפור הזה הוא סיפור לא חדש שמרבית העוסקים בעשיייה מכירים אותו אך היום קיבלתי חזוק מסויים מהכרותך הקצרה איתי אני מניח שאתה יודע שאני לא פולט דברים ללא גיבוי , אני אשמח אם מר גולברי יתבע אותי על הוצאת דיבה ויתרה מכך ....ציינתי אני מאמין שהיה פה מעשה חלם ולא מעשה נוכלות חד משמעית קרא את תגובתי למוטי 5. לפעמים יש מקורות שאי אפשר לחשוף בזמן הזה בגין היותם לדוגמא עובדי מועצה שהחשיפה כרגע עלולה להזיק להם .... אז כן יש את החוק לחושפי שחיתויות אבל ...שנינו יודיעם שרוצים להזיק לאדם ...זה קל . ודבר אחרון...כתבתי מאד ברור שלגולברי אחריות על המחדל אך הי לא הכול הוא יודע ויש להניח שבמקרה דנן מדובר במעשה חלם עליו נודע לו אחר כך ...כך אני מאמין ולא ....הפעם המידע לא הגיע מאקרמן ....אחרי ה12 אוכל לחשוף את המקור שבעצמו מעוניינ/ת להופיע פה בפורום ולדבר .

למעלה